1 étkezés helyettesítésére?
Figyelt kérdés
Megyek barátnőmékhez csak nincs rendes kaja úgyhogy bedobbnék shakerbe egy adag fehérjét meg mellé egy adag VitarGO!-t...szerintetek ez okés vagy inkább zabpelyhet rakjak mellé (csak az meg nem csúszik shakerbe)2014. okt. 28. 10:24
2/9 A kérdező kommentje:
Most jött meg a natúr Stillmass. Nem tudom milyen az állaga meg mennyire lesz sűrű a zab. Le fog majd csúszni? Eddig tálba ettem WPP vel
2014. okt. 28. 10:28
4/9 anonim válasza:
Zab+tejsavó menjen, lehetőleg valami zsírforrással megdobva, hogy lassabban szívódjon fel.
A Still' terméke tudtommal nem instant, így fontos lenne, hogy a két port előtte elkeverd, így jobban oldódik. Mert ugye a zabpelyhet érdemes lenne leőrölni, hogy csak mérsékelten legyen gusztustalan.
5/9 anonim válasza:
Gyors ch csak edzés után menjen. Zab legyen napközben.
6/9 anonim válasza:
Én nem darálom, simán megy így is :D szerintem finom :)
7/9 anonim válasza:
Húú és nagyon nem szeretem, főleg mikor az alján a darabkákat le kell nyelni. :)
8/9 anonim válasza:
A zabpehelylisztet próbáltátok? Marhajó dolog. Ezt tényleg nem érezni a turmixban
9/9 A kérdező kommentje:
Ez instant. Rá is van írva.
Amúgy a lisztet lehet ki fogom próbálni :)
2014. okt. 28. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!