Mit csináljak, ha nem tudom nekem milyen edzés ill. étkezés való?
Figyelt kérdés
1,5 éve edzek súlyokkal, aerobbal kombinálva, heti 3x-4x, normálisan étkezek (fehérjére, chra, zsírra odafigyelve), de egyszerűen fogalmam sincs, hogy nekem mi jó. Ha látok egy embert és segítséget kér tőlem, azonnal látom, hogy mit kellene csinálnia...de magamat, az nem megy. Nem tudom mitől fejlődök, mitől gyengülök, mikor hatásos a diéta, mikor nem. Hogy tudnék ezen változtatni? Vagy csak egy személyi edző segítene? (egy külső szem) 21/l2014. okt. 24. 13:42
1/2 anonim válasza:
Ha fejlődtél akkor ez a jó. Ha nem akkor nem.
Olvasgass builder.hu es hasonlo oldalakon es probalj ki mas dolgokat.
2/2 anonim válasza:
Nem bonyolult: izomnöveléshez kalória plusz kell: tömegnövelő étrend. Zsírleadáshoz pedig kalória mínuszos kajálás: szálkásító diéta. Egyszerre nem megy, döntsd el mit akarsz jobban és előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!