Mit tegyek? (többi lent)
14 éves fiú vagyok. 2 éve járok evezni de én nem látom magamon az szálkásodást stb. pedig mindig megcsinálom a kondi edzéseket becsülettel...Szerintetek mit kéne ennem vagy milyen gyakorlatokat csináljak hogy elkezdjek fehérjék és porok nélkül izmosodni és tavaszra már nézzek ki valahogy??
Köszi ha segítesz
Ha fehérjék nélkül akarsz izmosodni az légszíves tessék elfelejteni :) A fehérje (nem tudom miért keverik izomnővelő szerekkel , amik mellesleg nem léteznek) az izmok építőköve!
Eddig sosem ettél húst,szoját,túrót, tojást? Mert ha már ettél ilyesmit akkor bizony te keményen "fehérjézel" :)
Fehérje por formájában sem csoda..egyszerű élelmiszer csupán koncentrált így olcsobban kijön ha azt is fogyasztasz mint mikor csupán húsból, tojásból, szojából nyered ki őket!
Nos ha ezt letisztáztuk, leírhatnád, hogy mi a célod..mert olvastam, hogy szálkásodni akartál de biztos ez lenne a jó neked? Ugyanis a szálkásítás-szálkásodás zsírból való fogyást jelent? Van bőven súlyfelesleged? Ha nincs akkor értelem sincs a szálkásításnak! Írd le a pontos célodat és akkor pontosan tudunk segíteni!
Szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!