Havi 60-70 körül tápkieggel együtt. De nem számolom ki pontosan, annyira nem érdekel.
2014. okt. 21. 18:09
2/9 anonim válasza:
Vágóhidas ismerősöm van, aki a termemben edz.
Én foglalkozom az edzési módszereivel és étkezésével, ő pedig mindig hoz nekem sertés, marha vagy más egyéb húst.
Minden mást veszek termelőktől.
Egyedül a barnarizst és vitaminokat veszem gyógyszertárban de ezek sem olyan jelentős összegek.
Havi 15-20 ezer ha elmegy a kajára, de ebben az édesség is benne van.
2014. okt. 21. 18:28
3/9 anonim válasza:
Ezt már kitárgyaltuk, h havi 30-35 ezerből ki lehet hozni egy elég komoly szintet.
Mondjuk ehhez az is kell, h ne a sarki CBA-ba menj le, mint a sok ökör, aztán 1600-ért vegyél egy kiló csirkemellfilét, hanem ismerőstől 1000-ért a csontosat.
2014. okt. 21. 18:33
4/9 anonim válasza:
"1.Ebben benne van a danabol is?"
Danabolt már nem is gyártanak, eredeti nincs is belőle.
Ami kishazánkban fellelhető az valami olcsó hatóanyag újracsomagolása.
2014. okt. 21. 18:35
5/9 anonim válasza:
havi 5000 zabpehelyre és néha erre arra, a kajám 90%-át megtermelem.
2014. okt. 21. 18:48
6/9 A kérdező kommentje:
Törölték a fölös hsz.eket. Yeah! :)
2014. okt. 21. 19:36
7/9 anonim válasza:
Multivitaminnal együtt plusz a kaja, 40 alatt nem igazán tudok kijönni. Pedig megpróbálok a legolcsóbban venni mindent. Aztán persze vannak plusz kiadások ami nem kötelező. Kifogytam a tejsavóból, kellet vegyek ízületvédőt stb mindjárt megint 25 ezer. Ezt a hónapot 65-el zárom :) Másrészt ha olcsón tudod beszerezni az alapanyagokat a fentiek töredékéből is kitudsz jönni pláne ha a testsúlyod is kicsi akkor főleg.
2014. okt. 21. 20:11
8/9 anonim válasza:
én 60kg vagyok, havi 30ezerből kijön a csirke+rizs+gyümölcs kombóm:) most 1200ért veszema csirkemell filé kilóját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!