Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből lehet kihozni...

Mennyiből lehet kihozni legolcsóbban a tömegnövelő étrendet?

Figyelt kérdés
75 kiló vagyok, egy jó és lehetőleg minél olcsóbb étrendet össze tudna nekem valaki rakni?
2014. okt. 15. 22:50
 1/1 Tyler913 ***** válasza:

A szénhidrát olcsó: zab 400 Ft/kg,rizs,tészta szintén. Jó szénhidrát+fehérje források a hüvelyesek,ezeket szárazon,zacskóban szintén jó áron tudod megvenni (lencse,bab).

Igazából a fehérje dobja meg,de hús tekintetében nincs akkora különbség az árak között,hogy annyival megérje pl. csirkemell helyett csirkecombfilét venni. Úgyhogy én maradnék a csirkemellnél,esetleg néhanapján mehet helyette valami olcsóbb és zsírosabb hús.

Amin viszont tudsz spórolni,az a fehérjebevitel egy részének megoldása túróval. Én piacon veszem,van,amikor 500 Ft/kg-ra is leárazzák,így ez az elérhető legolcsóbb teljes értékű fehérjeforrás.

Zöldség-gyümölcs olyan menjen,ami idény,tehát aktuálisan olcsó (mondjuk ilyenből egyre kevesebb van,hisz közeleg a tél:)

E mellé egy multivitamin,és meg is vagy. Napi étrend mintának:

1.Zab+túró+gyümölcsök

2.Teljes kiőrlésű kenyér+csirkemell+zöldség

3.Rizs+csirkemell+zöldség

4.Rizs+csirkemell+zöldség

5.Rizs+csirkemell+zöldség

6.Túró

Ha tényleg nagyon nincs gempa,egy csirkemelles étkezést válts ki túróval.

2014. okt. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!