Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervet ajánlotok...

Milyen edzéstervet ajánlotok nekem, ha vastagabb, izmosabb lábakat szeretnék?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az étkezés is fontos szerepet játszik ebben, erre figyelek is nagyon. Csak nem tudom, hogy milyen gyakorlatokat végezzek ahhoz, hogy ne menjen le a zsír a lábamról, hanem hogy izmosodjon. Köszönöm előre is a válaszokat! 20/L

2014. okt. 25. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Guggolás, lábtológép, kitörés, deadlift, lábnyújtás és hajlítás gépen. Ezekből 3-4 X 8-10 ismétlés a maximum súllyal, amivel bírod. Max. heti 2-szer.

Egyébként:

https://www.youtube.com/watch?v=4H2hH2_GrPQ

2014. okt. 25. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:

"Csak nem tudom, hogy milyen gyakorlatokat végezzek ahhoz, hogy ne menjen le a zsír a lábamról.."

Miért nem karod hogy le menjen a zsír?

Tömegnövelő étrend+ guggolás, lábtolá

2014. okt. 25. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
*Tömegnövelő étrend+ guggolás, lábtolás, combhajlító és feszítő gép, kitörés, merev lábú felhúzás. De először átmozgató edzésterv kell. Olvasgass---> Sárga kapszula.
2014. okt. 25. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

az elso KOma amit irt jo csak a heti ketszert azert ne realizald, probald meg elfelejteni,..

heti ketszer kemeny torna a labra nem illik es nagyon cudar dolog,

1 het pihenes koll a combosjaidnak tudod.

2014. okt. 25. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért nem akarom, mert így is olyan vékony lábam van, hogyha lemegy róla az a kicsi zsír is, akkor már csak csont leszek :DD
2014. okt. 26. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!