Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magas ismétlésszámú edzés?

Magas ismétlésszámú edzés?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyen? Én még régebben elkezdtem ezt,úgy éreztem,hogy sokkal jobban meg tudom vele dolgoztatni az izmokat,mint egy nagy súlyos edzéssel,viszont mondják sokan,hogy túledzés lesz belőle stb.

Ha body.builderen emgtalálom belinkelem a cikket.

Szerintetek érdemes alkalmazni?

2014. okt. 23. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem nézek le senkit, de melóst még nem láttam kifolgozott nagy mellizmokkal, brutál nagy és eres lábakkal, stb. Ettől még nem nézem le, csak itt a formáról van szó.
2014. okt. 23. 15:48
 12/13 A kérdező kommentje:
ÖÖ azt az építkezéses dolgot csupán viccből írtam,azért si volt után közel 3 ":D" mivel mindig ezzel példálóznak az átlagemberek. Csak viccből írtam,amúgy meg miért kell baszogatni állandóan Sandorzsoltit,nem bírsz leülni? Ha nem a témához kapcsolódik,akkor miért kell egyből "danabolozni" ? Istenem....
2014. okt. 23. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja okés. A cigánygyerek pedig ennyit tud.
2014. okt. 23. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!