Lányként is érdemes belekezdeni a fegyencedzésbe?
Főleg hogy baromsagokat ír.
Az mondjuk latszik hogy a taplalkozassal nem cagy tisztaban.
A builder.hu-n olvasgass kicsit.
Ha jobb formát szeretnél, nem a fegyencedzést ajánlom.
Fegyencedzés a gyakorlatok kivitelezésére megy és erőnlét növelésére.
Nézz utána googleba-alapismeretek, 1.találat van továbbfül is.
Na ezert nezd meg a mert fogalmad sincs a kajalasrol.
Kicsit ellentmondasos hogy jó testet akarsz edzessel de egy weboldalt nem tudsz olvasgatni 5 percig.
Ha ugyanazt zabálod, mint eddig, akkor semmilyen torna nem fog segíteni rajtad.
Látványos izmoktól meg nem kell félned, ez nem úgy működik, hogy 2 edzés után már nem tudod kitörölni a segged a hatalmas hátadtól.
Köszönöm. Képes voltam olvasni. Nem írtam, hogy nem teszem meg.
Pont azt írtam,higy nem is az alak a lényeg, hanem inkább a fizikum és az állóképességem. De köszönöm rákerestem.
Tudom, hogy meg kell dolgozni érte, nem is gondoltam, hogy 2 hét alatt annyira látványos lesz, csak olyan szavakat használ a könyv, amilyen széles hátat mondjuk nem szeretnék. De nem tartom betegségnek, csak én nem szeretnék olyan lenni, bár soha nem is tennék érte annyit, amennyit kell.
De azért a zabálás és a koplalás közt azt hiszem van köztes állapot és nem szoktam zabálni. Napi 2300kalóriát ehetek maximum. Köszönöm ezt a választ is, de remélem ez nem 100%-osan, valós, higy ennyi bevitel mellett nem segít a testmozgás.
1. ne a kalóriát számolgasd annyit, hanem a makrotápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír). Ha mindenből a megfelelő mennyiséget eszed, akkor a kalória úgyis adja magát. Ha csak a kalóriát nézed, akkor egy oroszkrémtorta is ugyanaz lenne, mint 3 csirkerizs.
2. hogy mennyire sok vagy kevés az a kalória, az attól függ, hogy mennyit mozogsz. Vagy mennyit gondolkozol nagyon intenzíven, hogy az agyad égesse a glükózt ezerrel.
3. szerinted ezek a lányok túl izmosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!