Miért vagyok ilyan gyenge?
Figyelt kérdés
Lassan másfél éve edzem egész jól növök (kar: 28-37,testsúly:57-77)de kb 3-4hónapja fekvenyomásnál 50kgval edzek 4x8as szériában de már a végénél azt érzem hogy nem birom egyáltalán..ez mitől lehet?Igaz voltak olyan időszakaim amikor 1-2hetet kihagytam. (itthon edzem, és napi 4-5x szoktam enni) 16éves vagyok.2014. okt. 22. 17:31
11/22 A kérdező kommentje:
az edzésemet szoktam pl régebben mell-bicepsz volt most mell-tricepsz, karilag nőttem de a karomhoz képest a teljesítményem háát... nem a legjobb
2014. okt. 22. 17:58
12/22 anonim válasza:
Nem csak így értem a variálást, hanem más gyakorlatok beiktatása valamelyik helyett, illetve a gyakorlatok sorrendjét is lehet cserélni, pad dőlési szögét változtatni, stb.
13/22 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a gyors és hasznos ötleteket!
2014. okt. 22. 18:04
15/22 anonim válasza:
Azért vagy gyenge, mert otthon edzel, és időszakosan 1-2 hetet kihagysz. Az nem melledzés, hogy a garázsban minden héten nyomsz fekve pár sorozatot. Ezzel a hozzáállással elérted a maximumot, amit ebből ki lehet hozni. Jöhet az edzőterem és a normális edzésterv. Ahova nem papucsban megyünk.
16/22 anonim válasza:
Ha nincs kedve edzeni akkor terembe se fog lemenni. Az mindegy, hogy hol edzel, a lényeg az elhatározás és dolgok pontos betartása. Ráadásul szépen fejlődött, tehát biztosan csinálta rendesen. Egy évben meg belefér olyan 3-4 hét szünet összesen. Nem kell beköltözni a terembe.
17/22 anonim válasza:
Nem fejlődsz, mert megszokta a tested a terhelést.
Változtass gyakorlatokat, és/vagy ismétlésszámokat. Kreatin gondolom megy.
18/22 A kérdező kommentje:
#15,remélem ezt nem komolyan gondoltad.. persze minden héten csak fekve nyomok és van normális edzéstervem is...attól hogy valaki otthon edz nem kell egyből ezeket feltételzni egyébként fekpadom és hátgépem van.
#16 szívesen elmennék terembe csak igazat megvallva partner nélkül nem nagyon akarnék eljárni.
#17 Értem,köszönöm bevallom az edzésem alatt 4x szedtem jumbot.
2014. okt. 23. 00:16
19/22 anonim válasza:
Komolyan gondoltam. Az otthon edzéssel nem az a baj, hogy otthon van, hanem a felszereltség hiánya. Fekpad és hátgép, remek. Azokkal kiválóan lehet edzeni a combhajlítót.
20/22 anonim válasza:
Hiába baromkodsz utolsó. Ha otthon nem érsz el egy szintet akkor hiába mész a menő gépekre a pláza méretű konditermedbe. Először szabad súlyokkal érj el egy szintet, aztán eddz gépekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!