Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vagyok ilyen "gyenge"?

Miért vagyok ilyen "gyenge"?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,67kg,189 cm. Miért nem tudok megcsinálni pár normális fekvőt?

Egy ideje súlyozok is 2 kg-os súlyokkal. Lehet az a baj,hogy szinte semmi zöldséget nem eszem? Nem bírom :/

Milyen edzéstervet ajánlanátok nekem? Bemelegítés,súlyzók milyenek legyenke,mennyit használjam őket,hogyan?stb. kérlek csak az kommenteljen aki ért is ehhez!!

2014. okt. 15. 21:19
 1/4 Musclemore ***** válasza:

Fegyencedzést próbáld ki, mindenképpen először saját testsúlyos gyakorlatokat csinálj, a fegyencedzés szépen felépíti a gyakorlatokat, meg fogsz erősödni.

Google a barátod!

2014. okt. 15. 21:33
 2/4 anonim válasza:
Szia:) én kettlebell-ezek, ha erősödni akarsz, akkor az a megoldás:)
2014. okt. 15. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Legtöbben azt ajánlják, két hónapig saját testsúlyos edzés, nem tudom miért, de gondolom megvan rá az okuk, úgyhogy szerintem csináld te is azt.

Töltsd le a Just 6 weeks app-ot, (apkmanian, vagy android.mob.org-on megtalálod ingyenesen), használata nagyon egyszerű, alap angoltudással megérthető, hogy miszerint megy az edzés. Csináld ezt az edzést 10 hétig. 2 kiloval nem sokat érsz, szerezz be egy kondibérletet, vagy vegyél egy súlyzókészletet (10K körül már van 15Kg vas súlyzókészlet használtan, de már láttam 25Kg cementes súlyzókészletet 5K-ért, szóval nem olyan drága, viszont arra számíts, hogy annak a mérete hatalmas).

Olvasd el A sárga kapszulát, látogasd sokat a tesztoszteron és shop.builder.hu-t. Ja, és természetesen ne kokszolj, ha nem akarod tönkre b*szni a hormonháztartásod, vagy a szíved.

2014. okt. 15. 21:50
 4/4 A kérdező kommentje:

A kokszolást nem igazán értem:)

Angolt nem tanultam.

A nagy súlyokkal pedig az a gondom,hogy gerincproblémám van,nem szabad túl nagy súlyokat emelnem.

Meg,hogy el***om a szívem,azt sem igazán értem. Kicsit világosítsd fel kérlek:)

2014. okt. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!