Ez gyenge súly bicepszre egyébként szerintetek?
Szóval otthon adott minden eszköz , hogy tudjak edzeni éppúgy felsőtestre,mint alsótestre . Viszont a mostani súlyom 189cm/78kg (ezt szeretném körülbelül 90re feltornászni) az alkatom ektomorf(tehát sajna-nem sajna nehezebben hízok). A lényeg az, hogy az nem gáz, ha bicepszre (2db egykezes 2x14kg,1db kétkezes 30kg) ezekkel a súlyokkal fogok edzeni?
körülbelül ahhoz hasonló formát akarnék, mint amilyen a jobb oldali srácnak van, és azt is tudom, hogy idő, munka és türelem igényes, ezzel nincs baj , szeretek edzeni és enni is
Jó lesz, te érzed, hogy neked elég-e.
Ha könnyűnek érzed, lassú kontrolált kivitelezés és feszíts rá a csúcsponton.
Nem sok látszik a srác formájából.
Nem nagy forma, viszont nem mindegy honnan indulsz.
Szerintem jobbat is hozol 1-2év alatt simán.
Akkor még jobb lesz.:)
Nem mindegy, hogy van benned ectomorf vagy extrém ectomorf vagy.
Majd meglátod mennyire zsírosodsz, indíts 5gramm*ttmg chról.
Csak ha alacsony a testzsírod, láttam én már 180magas 50kgos embert eres alhassal, nem hiszem, hogy edzene.
Szóval testzsírodtól függ, hogy mennyire látszanak az ereid.
Olyan is van.
Amúgy meg biztos észrevetted például bicepszezésnél eléggé kidudorodik az ér a karodon, mivel a szív több vért pumpál arrafelé az izommunka miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!