Ez a fehérje erre a célra jó?
Ezzel a fehérjével a nagy baj a követekző:
ultrafiltered whey protein concentrate, milk protein concentrate, calcium caseinate), maltodextrin
a terméken összetételben ez olvasható......
tehát a második legtöbb benne a maltodextrin, így kb. 63%-os a fehérje tartalom.
Olyan fehérjét érdemes keresni, amely hozzáadott szénhidrátot, a terméket egyéb módon lebutító anyagokat nem tartalmaz.
Whey esetében például 23.990Ft/6kg vagy alapanyag szinten 15.500Ft/4kg.
Illetve!!!
100% Whey Pro + 2 egy 82%-os fehérje.... a lehető legjobb áron:
2270g = 11.900Ft
4540g = 22.980Ft
A Whey Pro + 2 gyártásához kizárólag ultra és mikroszűrt fehérjéket használtunk fel.
Ez biztosítja, hogy az összes lényeges tejsavó fehérje frakció érintetlenek maradnak a késztermékben.
Ehhez kialakítottunk egy fejlett aroma technológiát, hogy a minőségén kívül az íze is kiváló legyen!
-75% 100% ultra- és mikroszűrt tejsavó fehérje koncentrátum,
-20% 100% kereszt-, ultra-, és mikroszűrt tejsavófehérje izolátum
-5% glutamin peptidek
- Nincs benne só, hogy az élvezeti értékét növeljük.
- Nincs benne egyéb „ballaszt” anyag, melytől lehet, hogy szebben nézne ki, vagy ízletesebb lenne, viszont a tápanyag értéke kevesebb lenne.
Értem én, hogy pénzből élünk tap bela. Első a biznisz, de amikor már mindenhova beoffolod a saját terméked reklámját, az kezd zavaró lenni.
Mellesleg ha napi 3 adag tejsavót eszem, akkor az a minimum, hogy jól oldódjon joghurtban, túróval, zabpehellyel, jó íze legyen, és ne habosodjon. Ezért veszik sokan azt a csúnya, drága, csak dobozában szebb, jobban marketingelt, túlértékelt, semmit nem érő scitec fehérjét és nem a te szent grál whey +2 csodaszeredet.
Egyébként este már ne egyél cukrot. Hacsak nem éjszakás műszakban dolgozol.
"
Ez király Béla, de kazeint kérdezett tőlem a kérdező, ezért írtam kazeineket, nem wheyt.:-)
"
Bocs Sándorzsolt, nem tudotam hoyg votl köztetek egy ilyen kérdez-felelek. ;-)
"
Ezért veszik sokan azt a csúnya, drága, csak dobozában szebb, jobban marketingelt, túlértékelt, semmit nem érő scitec fehérjét és nem a te szent grál whey +2 csodaszeredet.
"
Kedves akárki, bárki - bármit vehet-ehet és böföghet tőle? Ha te a scitec-et iszol akkor azt iszod.
Az hogy ki mit és miért vesz az bizony a márketingtől függ, ebben abszolute egyetértünk. Csak ott van a másik igen nagy baj, hogy ha van egy vevő akinek alapinformációja egyenlő a nullával és nyomják a reklámot, az reklámnyomott lesz.
Lásd a televízió kora esti műsorait. édes élet, budapest éjjel de nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!