Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a fehérje erre a célra jó?

Ez a fehérje erre a célra jó?

Figyelt kérdés
Esti fehérjének szánnám a Milk Protein Force-t jó lesz ez, vagy inkább tiszta caseint kéne választanom?

2014. okt. 21. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Megteszi, estére a tejsavónál jobb, a kazeinnél rosszabb. Viszont csak 63%-os protein. És maltodextrin mit keres benne? :-)
2014. okt. 21. 22:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha megkérlek, tudnál nekem ajánlani jó ár-érték arányú caseint? :)
2014. okt. 21. 22:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Linkelnem nem szabad, de pl a muscleteam-nél kapsz 1kg mhn kazeint 5300-ért, 2 kilót 10-ért, vagy myprotein kazeint 2.5 kilót 14-ért.
2014. okt. 21. 22:32
 4/10 tap bela ***** válasza:

Ezzel a fehérjével a nagy baj a követekző:

ultrafiltered whey protein concentrate, milk protein concentrate, calcium caseinate), maltodextrin

a terméken összetételben ez olvasható......

tehát a második legtöbb benne a maltodextrin, így kb. 63%-os a fehérje tartalom.

Olyan fehérjét érdemes keresni, amely hozzáadott szénhidrátot, a terméket egyéb módon lebutító anyagokat nem tartalmaz.

Whey esetében például 23.990Ft/6kg vagy alapanyag szinten 15.500Ft/4kg.

Illetve!!!

100% Whey Pro + 2 egy 82%-os fehérje.... a lehető legjobb áron:

2270g = 11.900Ft

4540g = 22.980Ft

A Whey Pro + 2 gyártásához kizárólag ultra és mikroszűrt fehérjéket használtunk fel.

Ez biztosítja, hogy az összes lényeges tejsavó fehérje frakció érintetlenek maradnak a késztermékben.

Ehhez kialakítottunk egy fejlett aroma technológiát, hogy a minőségén kívül az íze is kiváló legyen!

-75% 100% ultra- és mikroszűrt tejsavó fehérje koncentrátum,

-20% 100% kereszt-, ultra-, és mikroszűrt tejsavófehérje izolátum

-5% glutamin peptidek

- Nincs benne só, hogy az élvezeti értékét növeljük.

- Nincs benne egyéb „ballaszt” anyag, melytől lehet, hogy szebben nézne ki, vagy ízletesebb lenne, viszont a tápanyag értéke kevesebb lenne.

2014. okt. 22. 07:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez király Béla, de kazeint kérdezett tőlem a kérdező, ezért írtam kazeineket, nem wheyt.:-)
2014. okt. 22. 07:50
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Értem én, hogy pénzből élünk tap bela. Első a biznisz, de amikor már mindenhova beoffolod a saját terméked reklámját, az kezd zavaró lenni.

Mellesleg ha napi 3 adag tejsavót eszem, akkor az a minimum, hogy jól oldódjon joghurtban, túróval, zabpehellyel, jó íze legyen, és ne habosodjon. Ezért veszik sokan azt a csúnya, drága, csak dobozában szebb, jobban marketingelt, túlértékelt, semmit nem érő scitec fehérjét és nem a te szent grál whey +2 csodaszeredet.

Egyébként este már ne egyél cukrot. Hacsak nem éjszakás műszakban dolgozol.

2014. okt. 22. 09:35
 7/10 tap bela ***** válasza:

"

Ez király Béla, de kazeint kérdezett tőlem a kérdező, ezért írtam kazeineket, nem wheyt.:-)

"

Bocs Sándorzsolt, nem tudotam hoyg votl köztetek egy ilyen kérdez-felelek. ;-)

2014. okt. 22. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt egy visszakérdezés, arra írtam a kazeint.
2014. okt. 22. 09:42
 9/10 tap bela ***** válasza:

"

Ezért veszik sokan azt a csúnya, drága, csak dobozában szebb, jobban marketingelt, túlértékelt, semmit nem érő scitec fehérjét és nem a te szent grál whey +2 csodaszeredet.

"

Kedves akárki, bárki - bármit vehet-ehet és böföghet tőle? Ha te a scitec-et iszol akkor azt iszod.

Az hogy ki mit és miért vesz az bizony a márketingtől függ, ebben abszolute egyetértünk. Csak ott van a másik igen nagy baj, hogy ha van egy vevő akinek alapinformációja egyenlő a nullával és nyomják a reklámot, az reklámnyomott lesz.

Lásd a televízió kora esti műsorait. édes élet, budapest éjjel de nappal.

2014. okt. 22. 09:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy egy egyszerű termék kérdéssel eljutunk az éjjel-nappal Budapestig. :D
2014. okt. 22. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!