Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mivel motiváljátok magatoka...

Ti mivel motiváljátok magatokat, ha aznap nagyon nincs kedvetek nekiállni edzeni?

Figyelt kérdés

Most is inkább ide írogatok.....

hétfő-szerda-péntek az edzésnap, és hétfőn valahogy iszonyú nehezemre esik elkezdeni.....

2014. okt. 20. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
36%

Nonstop itt vagyok?:D

Köszi,hogy szoltál...nem tudtam.

2014. okt. 20. 20:27
 72/76 anonim ***** válasza:
22%

Na mi van bitangok?

Megy a powerkodás?

Fütyimérickélés?

Tegnap veled kevertek össze 49%os, de akkor is írtam én egy másik felhasználó vagyok.

Attól még jókat írsz.

majd szólok az ismerőseimnek nyomják fel a pontozásodat, a többiekét meg lefelé, mert úgyis a sok koxgyurka ezen az oldalon egymást pontozza fel!

2014. okt. 20. 20:51
 73/76 A kérdező kommentje:

49%-os, az miért jó neked, hogy idejössz keménykedni, másoknak ismeretlenül beszólogatni, baromságokat írogatni. Senki nem kíváncsi rá, állj le!

Adminok, nem értem miért nem lehet az ilyen felhasználót véglegesen törölni? Folyamatosan veszekedik, és provokál nemcsak engem, másokat is! Semmi helye itt, egy ilyen tagnak! Nem lehet tőle éremben beszélgetni semmiről, mert nagyon sok kérdésbe belerondít a provokáló válaszaival!

2014. okt. 20. 21:23
 74/76 anonim ***** válasza:

3 hot blood(nem viccelek) és a terembe is 50-nel tekerek :DDDD

de már mostanában nem használok edzés előttit mert nem érzem a hatását.

2014. okt. 20. 21:56
 75/76 anonim ***** válasza:
22%
Jol nézek ki,a kérdező is megmondta:/
2014. okt. 20. 22:08
 76/76 anonim ***** válasza:
91%

És kit érdekel, hogy hogyan nézel ki?

Attól még nincs jogod másoknak beszólni!

Szimplán hülye vagy. Ennyi.

2014. okt. 21. 06:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!