Ti mivel motiváljátok magatokat, ha aznap nagyon nincs kedvetek nekiállni edzeni?
Figyelt kérdés
Most is inkább ide írogatok.....
hétfő-szerda-péntek az edzésnap, és hétfőn valahogy iszonyú nehezemre esik elkezdeni.....
2014. okt. 20. 14:31
11/76 anonim válasza:
Sandorzsolt csak kamuzik ám, hogy sz*rul néz ki. Ne higyjetek neki. K*rv* jó formája van!;)
12/76 anonim válasza:
Nem, nincs jó forma a befektetett melóhoz képest. De köszi.:)
13/76 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Amúgy szép a póló :-D
2014. okt. 20. 15:57
14/76 A kérdező kommentje:
Egyébként nem úgy nézel ki, mint aki 29 éve gyúr. (Mielőtt megint félreértenének egymást, nem úgy értem, nagyon jó formában vagy.) Hacsak nem kezdted el már a bölcsőben. Max 29 évesnek mondanálak a képről. :-)
2014. okt. 20. 16:15
15/76 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon sötét :DDDD
Akit linkeltem az nem sandor, sandornak sokkal de jobb formája van! Akit linkeltem az kis 16 éves pcs aki szerint Sanyika danabolozik. Ha jól tudom valóban nyom valami tesztót de 40 év felett már megértem.
16/76 anonim válasza:
17/76 A kérdező kommentje:
Na jó. Én kiszálltam, amíg még marad valami a méltóságomból.
(Tényleg nem esett le, de nem láttam még képet)
2014. okt. 20. 16:23
18/76 anonim válasza:
Egyébként eddig csak ezt az egy képet láttam rólad, nem akarsz egy újabbat is feltenni? :D
19/76 anonim válasza:
Köszönöm kérdező:D
Kb 1 éve csinálom...nem 30.
20/76 anonim válasza:
Na mindegy, itt egy másik képem, de másokról meg egy sincs, szóval így is sokat tettem fel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!