Hogyan motiváljátok magatokat, vagy mi motival, ha nincs kedved lemenni edzeni, vagy futni?
Ezt sok oldalról meg lehet közelíteni például valakinek lehetősége sincs arra, hogy tudjon edzeni vagy mennyire akarsz a legjobbak között lenni vagy mennyire fontos a célod, mit akarsz elérni.
Ha lemész edzeni annyival jobb leszel másoktól mint akik elmennek inni bulizni vagy csak otthon űzik a semmittevést.
Mit értesz pl. finomság alatt? Csokitól,gumicukortól,tortától egyenesen undorodom.
Amit nagyon szeretek,az a kávézacc,de nem a legegészségesebb.
Nem kell lebeszélnem magam. Én sosem értettem azokat, akik mondták, hogy mennyire nehezen fogják vissza, hogy csokit meg édességet meg ilyeneket egyenek. Nekem ez baromi könnyű. Vagy mások túloznak, vagy én vagyok könnyű eset, de ha én eldöntöm valamiről, hogy nem, akkor nem eszem meg, és még csak meg sem erőltetem magam.
Tipp: ne vegyél ilyeneket a boltban, és akkor otthon nem kívánod meg :)
Rambócsaj voltam :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!