Ti mivel motiváljátok magatokat, ha aznap nagyon nincs kedvetek nekiállni edzeni?
Figyelt kérdés
Most is inkább ide írogatok.....
hétfő-szerda-péntek az edzésnap, és hétfőn valahogy iszonyú nehezemre esik elkezdeni.....
2014. okt. 20. 14:31
21/76 A kérdező kommentje:
Szívesen, de a sandorzsolt sokkal jobb!!!!
2014. okt. 20. 16:35
22/76 anonim válasza:
Egyébként versenyre nem akarsz menni?
23/76 anonim válasza:
sandorzsolt! örülök hogy visszatértél! :)
24/76 anonim válasza:
De ő 30 éve nyomja:D
Jo...csak 6 évig fejlődik az ember,de akkor is.
25/76 anonim válasza:
Majd talán jövőre masters kategóriában, de még oda is kevés vagyok. Voltam a fitparádén mint néző. 40 feletti kategóriában max két embert tudtam volna megelőzni.
26/76 anonim válasza:
Probáld meg a 70 évesek kategoriáját:)
28/76 anonim válasza:
Azért ne nézzük le a 8 éveseket. Én 8 évesen is egy szexisten voltam :DDD
29/76 anonim válasza:
anyukám hörgőgyógyszere csodákat művel!
Eltelik fél óra é BUMMM!
20at húzódzkodok , kb újnyi vastagságú erek lógnak ki a fejemből meg a karomból, ha bomlásnak indul bennem!
30/76 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy arra voltam kíváncsi, hogy ki mivel motiválja magát......
Erre jönnek hörgőgyógyszerrel, danabollal,egyévegyúrok osztnézzémámegmekkorabengalettem válaszokkal....
2014. okt. 20. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!