Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van hogy csak bedurra...

Xierah kérdése:

Az miért van hogy csak bedurranva nézek ki valahogy, anélkül meg mintha nem is edzenék?

Figyelt kérdés
1,5 éve edzek, elszánt vagyok, imádok edzeni, de csak teremben látom azt hogy valamennyire már jó vagyok, amikor be vagyok durranva, itthon meg semmit nem érzek magamon, és vékony sz*rnak látom magam... az utcán sem merem levenni a pulóvert mert egyszerűen egy vékony hulladéknak érzem magam.. mit csináljak?

2014. okt. 19. 11:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pedig kurrva jó forma,én már örülnék,ha ilyen lennék.
2014. okt. 19. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Te csak viccelsz ugye?:D Ez nagyon jó.

Egyébként nincsen "előtte" képed? Vagy is magadnak, hogy összemérd, hogy mennyit fejlődtél.. :) De egyébként tényleg nem rossz, nem hiszem, hogy önbizalom hiányosnak kéne lenned.

2014. okt. 19. 12:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Egyébként neked van étrended ?:) Na nem mintha bármi gond lenne a testeddel, csak érdekel.
2014. okt. 19. 12:08
 14/21 A kérdező kommentje:

[link]

itt van egy before kép, elég vicces.. :D de sajnos nincs önbizalmam, mindig többet akarok mint amire képes vagyok, sokan mondták már, de én ilyen vagyok, sajnos..

étrendem nincs sajnos, suliba járok és így nem igazán van pénzem ezekre, tápkieget is csak néha használok, a szüleim támogatnak de nem akarom őket ezzel nyaggatni.. ha lenne pénzem elsősorban kiegészítőkre és kajára költeném, nem bulizom vagy iszom alkoholt, cigitől is undorodom.. szóval nem b*sznám el a pénzt semmi hülyeségre :)

2014. okt. 19. 12:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Tényleg jó a forma, így marad a pszichés része a problémádnak. Azzal viszont nem árt kezdeni valamit, de nem vagyok pszichológus :/
2014. okt. 19. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
milyen magas és hány kg vagy?
2014. okt. 19. 12:53
 17/21 A kérdező kommentje:
187 cm és 80 kg.
2014. okt. 19. 13:02
 18/21 anonim ***** válasza:

A képek alapján (bár nem vagyok szakértő) nagyon jó formában vagy. A before képen is az látszik, hogy az alkatod is tök jó a dologhoz. Ha belegondolok, hogy én és a barátaim hogy néztünk ki 16 évesen, hát bizony elszégyellem magam :)

Nincs olyan nagy edzésmúltam, csak pár hónapja edzek. Nem voltam valami nagy szám, de már annak örülök, hogy látom magamon a változást. Pár éve még nyári focizáskor sem mertem levenni a pólómat, mert nem tetszettem magamnak. De beláttam, hogy az egész nem arról szól, hogy ki szép és ki nem. Ha hagyod, hogy zavarjon téged, akkor zavarni is fog.

De nem szabad, hogy zavarjon. Főleg, mert pont neked nincs is különösebb okod rá! Nem hiszem el, hogy akkora különbség lenne a bedurranás előtti állapothoz képest :) Szerintem inkább próbáld meg az edzés során szerzett energiát megtartani a következő edzésig. Így akkor is jól érzed magad a bőrödben, ha nem vagy felpumpálva, mert úgy gondolom, hogy már maga a tudat is önbizalmat kell adjon, hogy te teszel valamit a testedért!

2014. okt. 19. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:

én azt nem hiszem el hogy étrend nélkül ilyen vagy...

tuti van étrended.... mert azért ez étrend nélkül durva.

ha pedig tényleg nincs étrended akkor k**va jó a genetikád...

2014. okt. 19. 20:05
 20/21 anonim ***** válasza:
főleg 16 évesen...
2014. okt. 19. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!