Xierah kérdése:
Az miért van hogy csak bedurranva nézek ki valahogy, anélkül meg mintha nem is edzenék?
Figyelt kérdés
1,5 éve edzek, elszánt vagyok, imádok edzeni, de csak teremben látom azt hogy valamennyire már jó vagyok, amikor be vagyok durranva, itthon meg semmit nem érzek magamon, és vékony sz*rnak látom magam... az utcán sem merem levenni a pulóvert mert egyszerűen egy vékony hulladéknak érzem magam.. mit csináljak?2014. okt. 19. 11:08
1/21 anonim válasza:
Azért van mert nyilván bedurranáskor megtelítődik az izmod vérrel és nagyobb a térfogata. Ez egyértelmű. Azzal kapcsolatban pedig hogy mit csinálj...csak az a lehetőség van hogy megszokod mert ez sajnos ilyen. Majd idővel jobban látszik. Nagyon kezdő vagy még, nem lehetsz olyan mint aki 20 éve edz.
2/21 anonim válasza:
Nem vagy még elég izmos
Kicsit zsiros vagy
Enyhe teatkepzavar
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem látod magad reálisan, és önbizalomhiányos vagy. Vagy valamit nagyon szarul csinálsz. Dobj képet, és megmondjuk mizu valójában.
4/21 A kérdező kommentje:
2014. okt. 19. 11:21
5/21 A kérdező kommentje:
önbizalmam az tényleg k**vakevés.. lehet hogy túlságosan fanatikus vagyok, de rühellem azt az érzést amikor egyszerűen nem érzek magamon semmit, csontkollekciónak érzem magam, k**vasz*r
2014. okt. 19. 11:24
6/21 anonim válasza:
bárcsak én néznék ki így ahogyan te....
7/21 anonim válasza:
Én egy ilyen struktúráért megtennék bármit.
8/21 A kérdező kommentje:
rendesek vagytok. sajnos csak ha be vagyok durranva akkor érzem hogy van rajtam valami, valószínűleg csak velem van baj.. van pár haverom akikkel is ugyanez van, de tök jól néznek ki szerintem. :) edzés után pólóban végigmenni az utcán felbecsülhetetlen érzés, mikor még be vagyok durranva :D de a terembe menet nagyon szar
2014. okt. 19. 11:47
9/21 anonim válasza:
Hidd el, ez nagyon is jó forma. És fiatal vagy még nagyon, ehhez képest meg aztán...
10/21 A kérdező kommentje:
rendesek vagytok, jól esik, köszönöm.
2014. okt. 19. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!