Ez elérhető valahogy?
Tömeget szeretnék növelni úgy, hogy csak izom jöjjön fel és zsír viszont ne (vagy csak nagyon minimális).
Mit tegyek ehhez, mit egyek, hogy tényleg ne jöjjön fel zsír?
Értem. Az mondjuk jó módszer lehet, hogy indulok 5 g ch-ról és ha túl sok a tömegnövekedés, akkor mondjuk 1 hét múlva lecsökkentem 4 g-ra?
Vagy pont fordítva kellene hogy kisebbről kezdeni és ha nincs meg a heti 0,3 kg, akkor emelni a ch-t?
Melyik a jobb?
Ez az, hogy én sem tudom már milyen vagyok.
Ugyanis kb 20 éves koromig bármit és bármennyit ehettem, egy gramm zsír nem jött fel rám, mindenki azért nyaggatott, hogy egyek már, mert olyan vékony vagyok. Aztán olyan 20-21 éves koromban hirtelen elkezdtem hízni. Aztán az elmúlt 10 évben meg feljött rám vagy 25 kg. Amit az elmúlt 10-12 hónapban sikerült megszabadulnom és ezért vagyok már ennyire óvatos.
Ja és még annyi, hogy ennek a hízékonyságnak az ellenére, vékonyak a csontjaim, pl a csuklómat simán átérem mutató és hüvelyujjal. 95 kilósan simán kinéztem 110-nek.
Na ezt nem szeretném még egyszer ebben az életben.
Igen, az nem volna baj.
De egyébként ez a testalkat, amit leírtam, a lehető legrosszabb izmosodás szempontjából, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!