Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zsírból lehet valahogy izmosít...

Zsírból lehet valahogy izmosítani? (lent)

Figyelt kérdés
Elég súlyos vagyok (110kg) és szeretnék szálkásítani. Szedek zsírégetőt is mellé, de szerintetek ha ilyen zsíros vagyok lehet ebből szálkásítani vagy lehetetlen??

2014. szept. 9. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne a lehetetlen, ezt most nem értem. Aki kövér, az már szerinted az is marad, vagy mire gondolsz?
2014. szept. 9. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak arra hogy ezt a sok fölösleget nem tudom csak leizzadni ha edzek akkor izmosabb leszek gondolom.
2014. szept. 9. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt kérdezed, hogy edzéssel ez a zsír izommá alakulhat? Mert akkor nem. Vagy azt kérded le tudod-e adni ezt a felesleget edzéssel és diétával? Mert akkor a válasz igen.
2014. szept. 9. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha sokat - és megfelelöen - mozogsz, akkor izmokat építesz fel.

Ha sokat eneregiát használsz el, és kevesebbet viszel be, akkor zsírt építesz le.

2014. szept. 9. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Leizzadni"? Most ezt komolyan gondoltad? Szerinted a zsírt azt leizzadjuk?

Egyébként meg táplálkozástól függ, hogy izmosodunk, vagy fogyunk-e, továbbiakért olvasd el a Sárga Kapszulát.

2014. szept. 9. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Kalória mínuszban tudod leadni a zsírt, tehát kell szálkásító diéta és nem árt az erősítő edzések mellé heti minimum 3-4 aerob edzés is. Eleinte kalória mínuszban is tudsz minimálisan izmot növelni, de nem sokáig. Az izomnöveléshez ugyanis kalória plusz kellene. Ez más étrendet jelent. A zsírból nem lesz izom, szóval ha erre gondoltál, akkor az nem működik.
2014. szept. 9. 17:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!