Nem válnék nevetség tárgyává?
Figyelt kérdés
Van két db 25-25 kg-os egykezes súlyzóm.De még ezzel a kevés súllyal is meglehetősen nehézkesen végzem a gyakorlatokat.Pl.a bicepsz edzésnél a karhajlításnál is csak épphogy megtudom csinálni a szükséges 5x18 sorozatot.Azt is csak úgy,hogy félperc helyet 60 s szünetet tartok a sorozatok között.Vagy az oldalemelést is csak kínkeservesen tudom végrehajtani,ahhoz,hogy sorozatokat tudjak csináljak vissza kell vennem a súlyokat 15-15 kg-ra.Ha konditerembe mennék nem válnék nevetség tárgyává, amiért ilyen kicsi súlyokat használok?2014. okt. 12. 11:50
11/14 anonim válasza:
Kár hogy a kérdezőt nem lehet felpontozni:D
12/14 anonim válasza:
én sokkal gyakrabban mosolygok magamban (tehát nem ujjal mutogatásról van szó) azokon a 16 éves 60 kilós trikós srácokon, akik 60kilós franciarúddal bicepszezek, miközben kábé mindenük mozog, kivéve a bicepszük.
oldalemelést elég keveset láttam még élőben 15 kiló felett szabályosan...szóval, ne már, tesó :) csak az a lényeg, hogy a szabályosságra törekedj és a hozzád mért lehető legnagyobb súlyokhoz
13/14 anonim válasza:
A legjobb akarsz lenni,amit csinálsz? Na,hát akkor rossz sportot választottál,mert itt több 10 év,amire a legjobbak közé felkerülsz és nem is mindenkinek adatik meg ez.
De amúgy kíváncsi lennék arra a 15kg-os oldalemelésre kezdőként. Én pl még 2KG-osokkal kezdtem,mert még a gyakorlatot se tudtam normálisan végrehajtani.
14/14 anonim válasza:
Kérdező,a kisebbségi komplexusod felett kellene először győzedelmeskedned,mert pont ez az,ami nevetség tárgyát képezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!