Igazad van, de a társaság többi tagja annyira biztosan hiszi a mellébeszélést, hogy nevetség tárgyává tesznek, ilyenkor mit csinálsz?
vegyük példának a nagy feltalálókat, első reakció mindig az volt hogy kinevették őket
itt nem is ennyire nagy volumenű a dolog, de akkor is létezik
mit lehet tenni hogy ez változzon? ugye az a gond hogy nem vagyok jó mások meggyőzésében, inkább elfogadom azt hogy ők másképp gondolkodnak és nem tartom értelmét vitatkozni
hogy cselekednétek ha így éreznétek magatokat?
18f
Én alapból bäszok más véleményére.
Én tudom, hogy nekem van igazam, és ez nekem elég.
"ugye az a gond hogy nem vagyok jó mások meggyőzésében, inkább elfogadom azt hogy ők másképp gondolkodnak és nem tartom értelmét vitatkozni"
csak szólok, hogy nem gond...ha meg akarnád őket győzni, szellemi küzdelemben le akarnád őket verni, akkor az azt jelentené, hogy csak sajátnak vélt igazadat akarod rájuk erőltetni...az a jó hozzáállás, hogy ha belátod, tévednek, és tévedni emberi dolog, majd a tévedésük következményei felismerteti velük, hogy valamit elnéztek.
ettől függetlenül, ha nevetség tárgyává akarnak tenni téged, csak mondj annyit, hogy "Amit mondasz, az csak a szubjektív elképzelésed a dolgokról, ami nem feltétlenül maga az objektív igazság." szóval, amit mond nem biztos, hogy igaz, de mondja, ha neki jól esik...Vagyis hangot adhatsz a véleményednek, de ezt megértően és türelmesen, nem győzködve, akaratosan. :)
üdv és sok sikert
27/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!