Arra vagyok kíváncsi, hogy: ismeretlen emberekkel is könnyen elbeszélgettek, vagy inkább a kínos csend jellemző?
Társaságban hogy viselkedtek? Tudtok beszélgetni, vagy csak csendben üldögéltek?
az ismerőseitekkel, barátaitokkal mennyire felszabadultan beszélgettek? Akármiről könnyen elbeszélgettek velük? Vagy akármit írjatok le, ami a kérdésről eszetekbe jut! Köszii :) És a kort és nemet is írjátok le légyszi :)
2011. dec. 5. 21:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem eleg jok, de ennek ellenere kerulom a folosleges pofazast.
2011. dec. 5. 21:41
2/8 anonim válasza:
Bárkivel el tudok beszélgetni, függetlenül attól hogy mióta ismerem. Ismeretlennel még könnyebb is, mert egy csomó téma adott amiről beszélhettek, mivel még nem ismeritek egymást (mi a munkád, hol laksz, miket szeretsz stb). Olyanokkal egy kicsit nehezebb akikkel sokat találkozom, mivel nem akarom hogy túlságosan megismerjenek. Tehát akkor a semleges témákat kell elővenni, vagy hagyom hogy ő beszéljen magáról..
2011. dec. 5. 22:25
3/8 anonim válasza:
talán gyenge közepesnek minősül. könnyen elbeszélgetek ismeretlennel is, ha leszólít, nem okoz gondot, csak nem érdekel, így nem irányítom a beszélgetést. ha nincs mondanivalóm, nem szólok.
2011. dec. 6. 08:32
4/8 anonim válasza:
Pocsék, nem is nagyon szoktam beszélni. Ismerősökkel még úgy ahogy meg, de ismeretlenekkel nem megy. Pl ha egy új helyre kerülök mindig szörnyen szorongok.
22F
2011. dec. 6. 13:10
5/8 anonim válasza:
Változó, hangulatfüggő :)
Van mikor ismeretlenekkel is elcsevegek, van mikor még a barátaim mellett is kinosan érzem magam...
Az önbizalmam elég gyakran ingadozik...nem tudom mért
2011. dec. 7. 14:30
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Leginkább az utolsó válaszolóhoz tudom hasonlítani magam. De nekem nagyon erősen ingadozik a dolog. Előfordul, hogy be nem áll a szám és egy nagyobb társaságban is a középpontba kerülök de ahogy előttem írták, előfordul, hogy a barátaimmal sem tudok mit beszélni. amúgy 17/L :)
2011. dec. 7. 20:38
7/8 Aurora Major válasza:
Szerintem ez csak annyira személyfüggő, mint az öltözködés...
Én személy szerint első alkalommal szeretek inkább megfigyelő pozicióban maradni, de könnyen oldódok.
2011. dec. 15. 14:59
8/8 anonim válasza:
jah most visszanéztem, réjöttem h nem irtam kort és nemet, amúgy 14:30 vagyok :D és 17/ L én is :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!