Hogy tegyem azt hogy ne tegyenek nevetség tárgyává?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki folyton nevetségessé tesz.Mit tegyek hogy ne nézzenek hülyének?2012. okt. 5. 16:25
1/6 anonim válasza:
mit csinál ez a lány? miket mond? Igy látatlanban senki nem fog tudni mondani semmit mivel nem tudjuk mivel tesz nevetség tárgyává.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a nevelő apja pénzeli, abból vesz jó cuccokat, és megpróbál téged degradálni, hogy rajtad nevessenek, mert neki sem telt régen szép ruhákra, és ez neki xarul esett, de most már kinyílt a csipája, mert van aki pénzeli, de közben fél, hogy vége lesz a jónak.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne szólj be neki, azzal csak lesüllyedsz az ő szintjére. Én félre hívnám négy szem közt beszélgetni és konkrétan nekiszegezném a kérdést, hogy mi a baja velem.
5/6 anonim válasza:
csak simán szardle:D én midnig ezt teszem és mivel immunis vagyok rájuk egy iső után abbahaggyák..
6/6 anonim válasza:
Mi lesz ezzel a világgal, ha már a Jótanácsadó is tanácsot kér? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!