Évek óta vasalom a hajam, sajnos törik, ezért szeretném abbahagyni. Így viszont olyan göndör, mint egy kisbárány szőre:S Nem akarok nevetség tárgyává válni, mert tényleg elég göndör, ráadásul rövid. (? )
Igazából ez nem is kérdés, igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi (esetleg tanácsokra), remélem nem baj.
Köszönök minden választ!
:)) Enyém is ilyen, de már lelóg a vállamig szárazon is. :) Vizesen sokkal hosszabb.
Lehet nagyon jól növeszteni, úgy, hogy pld. a frufrudat hagyod megnőni, és feltűzöd egy pici csattal a fejed tetejére, vagy a füled mögé rakni oldalt, szóval az "átmenetet" kell túlélni valahogy. Nekem így sikerült :)
A furfumat szerencsére fel tudom tűzni, mert hosszú oldalfufrum van (áldom az eszem, hogy mégsem vágattam egyenes, tömött fufrut, mint ahogy azt terveztem!), de míg az egyik oldalon egész szép kis loknik vannak, a másik oldalon olyan, mintha jól megcsupálták volna a fejemXD
De várok, várok... remélem, így hamarabb megnő.
Ki fogom próbálni!
Amúgy lehet, hogy hülye kérdés, de hogy fésülöd a hajad? Mert megfésültem (ritka fogúval), és a lokniszerűség kijött belőle, és szörnyen állt. Ha meg nem fésülöm meg, akkor elöl nem néz ki rosszul, de hátul lehet hogy kócos, azt nem akaromO.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!