Megőrülök a göndör hosszú hajamtól! Belesülök. De a rövid meg hogy néz márki göndören?! O. ovan olyan hajegyenesítő krém vagy hab vagy akármi amitől egyenesebb lesz hajm hosszabb időre?
Cseréljünk, én adok neked hosszú egyenes hajat göndörért!
Bár nem hinném, hogy melegebb lenne csak azért, mert göndör. Sőt azt képzelném, hogy mivel lazábban állnak a szálak, minden tincs másfelé, így szellősebb. Az egyenes dús haj meg kész fedőfóliát alakít a fejen, hogy még véletlen se kapjon bele egy szellő.
Tűzd fel kontyba egy nagy csattal és kész.
Vagy kérj meg valakit, hogy kissé kiegyenesítve, kihúzva a tincseket fonja be, és úgy jobban egyben marad...
Köszönöm, nekem rövid göndör hajam van.
Megjegyzem, jól néz ki:P
Ha sima lenne akkor se lenne semmivel sem jobb... én is megőrülök az enyémtől bár nekem sima hajam van, de hosszú ráadásul nagyon dús és sok :S
Én is gondolkodok rajta hogy lenyiratom rövidre, de mindenki azt mondta, hogy ne mert jól áll... de hát ha megsülök olyan meleg?! :( úgyhogy most általában összefogom így valahogy ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!