Szerinted szép a rövid göndör haj?
Figyelt kérdés
Nekem rövid Vállig érő göndör (értsd. Nagyon göndör fürtökben leomló) hajam van..Sokszor piszkáltak érte már nem merem kibontva hordani.. Tényleg ennyire ciki lenne??2011. aug. 29. 00:01
1/9 anonim válasza:
Valakinek jól áll, de most a vasalt egyenes haj a menő, aki kilóg a sorból, azt megszólják, megbámulják, nem lehet mit tenni, el kell fogadni az emberi böszmeséget.
2/9 anonim válasza:
hát akkor örülj! mert ez a te éved ..most igazán divatos vagy : [link]
3/9 anonim válasza:
Jelenleg nem divat az egyenes haj, és egyébként is egy göndör haj sokkal szebb, mutatósabb is, nekem hullámos a hajam, régebben kihúztam de rájöttem hogy nem kell mindig mások után rohangálni és annyira nem is szép az egyenes haj mert nem látszik a haj valódi tömege! Meg ha szétnézel az utcán láthatod hogy már nagyon kevés lánynak van kihúzva a haja. És egyébként is kár tönkretenni vasalással egy egészséges hajat!!!!!
4/9 anonim válasza:
Sajnos az én hajam is hullámos,én mindig kihúzom,szerintem csúnya a hullámos/göndör haj.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki! Örülj neki, hogy ilyen szép hajad van és nem a megszokott egyenes. A színe milyen?
6/9 anonim válasza:
a göndör hosszú haj sztem szép, a göndör rövid haj pedig sztem muris hatású
7/9 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű hajad van! Imádom a göndör vagy hullámos hajat. Nekem eleve hullámos hajam van és beszoktam még sütni göndörre is :)
8/9 A kérdező kommentje:
Barna hajam van.. :)
2011. aug. 31. 19:39
9/9 anonim válasza:
szerintem szép a göndör haj :)
akik meg cseszegetnek,azokkal ne foglalkozz
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!