Megőrülök a göndör hosszú hajamtól! Belesülök. De a rövid meg hogy néz márki göndören?! O. ovan olyan hajegyenesítő krém vagy hab vagy akármi amitől egyenesebb lesz hajm hosszabb időre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 22:25
11/12 anonim válasza:
Nekem hosszú göndör hajam van, én felváltva hordom, hol egyenes, hol göndör. Got2be hajegyenesítőt használok. De hogy tényleg jól ki tudd húzni, mosd meg, csavard be, szárítsd meg, majd tincsenként húzd ki. Nekem kb. egy és negyed óra az egész, mivel én búrában szárítom meg.
12/12 Frigy Bettike válasza:
Én hallottam hogy van egy olyan szer amitől 3 hónapig egyenes a hajad! És még pára meg nedvesség hatására sem göndörödik be!!! :)
Brazil Keratinos hajkiegyenesítés!
Csak az a bökkenő hogy nagyon drága!
Bettike Frigy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!