Nem hiszek a szememnek meg a szüleim sem?
Sziasztok
17 éves vagyok, testépítéssel foglalkozom egy kis ideje.
Kiskoromban kövér voltam, nagyon dundi, szerintem a rossz ételeknek is köszönhetően. De a lényeg, ami most van.
Tömegelek már Január óta, 2 hónapja kb. stagnálok. A szüleim is mindig úgy tudták könnyen hízok és csak finoman a kajával.
Ma reggel lemérem magam, minden hónap elején leszoktam : Kg,vádli,comb,csipő,derék,mellbőség,alkar,felkar,nyak stb..
1 hónap alatt semmit nem fejlődtem, 0.3cm meg ilyen apróságok a max fejlődésem.
Van rajtam kis felesleg 17% körüli testzsírral rendelkezem, de 1 hónapja direkt durván megemeltem a kajám, 3100 kcal, 2.5x ttkg Fehérje, 5-6x ttkg CH és megy napi 70-100g zsír
És semmi változás ilyen étrend mellett, durván edzek.
Vélemények ?
UI : Itt egy kép rólam :
2 havonta variálom a felosztást, a gyakorlatokat mindig variálom minden edzésen :)
Alapgyakorlatok álltalába mennek mindig.
Buszmegálló a lakhelyemtől 10 percre van, gyalog kell mennem oda és vissza. Terembe gyalog járok 15-20 perc, lépcsőt is kell mászni, oda vissza.
Ez is lehet közrejátszik. Ezek az alap mozgásaim, ha csak nem jön közbe még valami el kell menni ide-oda.
A kaloriaplusz dönti el hogy most nö e a tömeg vagy nem.
Az ilyen dolgok hogy alvas edzes mennyire jo az etrend csak azt hogy ebbol mennyi az izom mennyi a zsir.
De ha a tomeged nem no akkor keveset eszel. Emeld fel 7g/tskg-ra a szenhidratot majd kesobb magasabbra ha nem nosz.
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat.
Holnaptól CH emelés lesz ;)
Mert úgy is tél jön, még legalább szeretnék kicsit tömegelni, tavasszal meg szálkásítanék. Így elég jó formát kitudok hozni nyár fele.
Ha most szálkásítanék, majd tömegelés, talán nem lenne jó forma nyár körül.
Karácsonyra, lesz 2kg Glutaminom, BCAA és egyéb dolgok. Ez is köt ahhoz, hogy csak később tudok szálkásítani.
Ez a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!