Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szüleim nem engednek edzeni....

Szüleim nem engednek edzeni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és már 4 hónapja edzek, vagyis már csak edzettem, mert a szüleim nem hagyják hogy járjak, és nem akarom hogy 4 hónap kemény munka csak úgy kárba vesszen. Az ok amiért nem engednek edzeni az az hogy már "túl sok", ezalatt azt értem, hogy "elég izmos vagyok". Az én meglátásom szerint viszont 4 hónap alatt nem mintha olyan nagyon sokat fejlődtem volna. Nem nézek ki nagyon durván, főleg úgy hogy csak 4 kockahasam látszik, és a mellizmaim se nagyok (nem mintha 4 hónap miatt hatalmas lenne). Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogy vegyem rá a szüleimet arra, hogy járhassak konditerembe (újra) és a edzésemhez megfelelően egyek (napi 6 étkezés, heti 3 edzés)?

2013. dec. 29. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

18 éves korodig a szüleid pedig megmondhatják, mit csinálj és mit ne, mert nem vagy felnőtt. te esetleg javaslatot tehetsz ez ellen.

náluk élsz és nem fordítva...

2013. dec. 29. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyúráshoz így állnak,akkor képzelem a küzdősportokhoz hogyan.De azért tehetnél egy próbát velük azt mondod,hogy akkor átmész boxolni.Érvként felhozhatod,hogy így vagy úgy,de hatalmat akarsz és ezt vagy egy elrettentő kigyúrt testben fogod megtestesíteni,vagy egy fegyverré edzett testtel és tudásban.:)
2013. dec. 29. 23:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Jo csak ők engem nem enfednek boxolni, hanem jovore beakarnak iratni engem egy rendorsegi akademiaba önvédelemre.
2013. dec. 29. 23:57
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
és ott több mint valószínû hogy lesz lehetôséged konditeremre is csak majd nem kell nekik szólni róla... amúgy kamaszoknak csak annyit tudok az ilyen kérdésekre válaszolni, hogy nem kell ám mindenben szót fogadni, úgy elég unalmas az élet..
2013. dec. 30. 07:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. dec. 30. 10:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A küzdősportos duma nagy ötlet. Én boxoltam, majd egy kézfejben lévő csonttörés (motorral) miatt 1,5év pihi. Utána nem nagyon akarták, hogy boxoljak. 1-2 edzésre így is visszamentem, de nem bírtam feldolgozni az előlről kezdést. Így jött a testépítés, megmondtam nincs beleszólás sport az életem 2 év után elértem, hogy a táplálékkiegészítőkről is mindent tudnak :) Érvelj okosan, mindenre legyen válaszod, legyél nyugodt. Sok sikert.
2013. dec. 30. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor esküszöm tépem a hajam, hogy nem engedik a szülők a sportot :(
2014. jan. 1. 18:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A szobádba bezárkózva tudsz saját testsúlyos gyakorlatokat (pl. a fegyencedzést) végezni...
2014. jan. 15. 14:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
El kell, hogy keserítselek, de ha a sima testedzéshez így állnak hozzá, akkor a napi 6 étkezéshez + esetleges kiegészítőkhöz szerinted hogy fognak? Amúgy ha minden kötél szakad, csinálhatsz otthon fegyencedzést is.
2014. máj. 21. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
6%
hál'Istennek a szüleidnek van esze, és nem hagyják, hogy tönkretedd magad 14 évesen. persze nem várom, hogy ezt megértsd meg a többiek is nyilván lepontoznak majd, ahelyett, hogy elgondolkoznának ezen, de mivel nem érdekelnek a pontok, mégis leírom, hátha ér valamit, hogy szerencséd, hogy nem engedik.
2014. máj. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!