Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek el a szüleim?

Miért nem engednek el a szüleim?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok jó tanuló és jó középiskolába járó lány, néha-néha hétvégenként el szeretnék menni bulizni, most hétvégére szerveztek a barátnőim nekem egy névnapi bulit, és nem engednek el rá, a saját bulimra :/

meg sehova, elegem van ebből!!

veszprémben lakom és ugye itt van 10 percre a balaton és még oda sem engednek le este mondjuk 8 után.

nomális ez vagy csak én reagálom túl ?

2013. szept. 16. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Túlféltenek. Most várom az első babámat és már most rettegek tőle, hogy a kicsi lányom bulizni fog járni. Azt hiszem vinni fogom kocsival és megyek érte éjszaka annyira fogom félteni...És tudom, hogy nem normális hozzáállás. Mondjuk én is csak társasággal (főleg a bátyámmal) jártam bulizni, ha egyedül mentem nagyon ritkán, akkor taxiztam. Annyi borzalmat hallani, hogy én megértem, hogy féltenek, kérdezd meg, hogy ha a többiekkel jössz-mész vagy taxival, vagy a szüleid hoznak-visznek akkor is elleneznék-e?
2013. szept. 16. 21:18
 2/7 A kérdező kommentje:
ottalvós lenne
2013. szept. 16. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Akkor biztos az "erkölcseidet" féltik :)
2013. szept. 16. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:

igen, szerintem is

pedig vigyáznék magamra, nem vagyok az a fajta , aki minden buliba beiszik aztán azt sem tudja mit csinál

2013. szept. 16. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
15 évesen azért nem túlféltés, ha nem engedik le a Balatonhoz sötétedés után, vagy ottalvós bulira. 15 vagy, az a válasz, hogy miért nem. Majd 2 év múlva.
2013. szept. 16. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Lennének ott fiúk? Anyudék ismerik a barátnőidet?
2013. szept. 16. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:
azért elég gáz azt gondolni ha lennének tt fiúk rögtön meg is történne a dolog ez nem így működik főleg ha rendes lány.
2013. szept. 20. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!