Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, ha a szüleim azért...

Normális, ha a szüleim azért nem engednek találkozni egy fiúval, mert ki van tágítva a füle?

Figyelt kérdés

Jár egy srác velem együtt rajzszakkörre és összebarátoztunk. (Nekem tetszik is, de lényegtelen jelen estben.) Szüleimnek is meséltem róla, tudták hogy létezik stb.

Egyik nap mentünk moziba, jött elém, de még nem voltam teljesen kész, behívtam. Anyuval tök jól beszélgetett, aztán anyu meglátta a feje másik oldalát és látta hogy a fülében ott van egy 2 centis lyuk...

Mikor hazajöttem, azzal állt elő, hogy nem örülne, ha továbbra is vele lógnék.

Mi a teendő? (Megjegyzem, teljesen rendes a srác, értelmesen beszél, udvarias.)

15L

2013. febr. 23. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
jaj :S hát ez nehéz ügy... sajnos sok ember képes a külsőből ítélni. Én azt mondom, hogy tarts ki a fiú mellett és próbáld felnyitni szüleid szemét, hogy nem minden a külső. Nekem piros hajam van, orromban karika, több fülbevalóm néha kicsit extrémen öltözködöm, még is rengetegen megbíznak bennem és suliban sem néznek ki a tanárok sem (pedig erős iskolába járok). Szerencsére a világ kezd egyre nyitottabb lenni, de tény, hogy sokszor jobban kell teperni az extrémebb kinézetű egyénnek mint egy teljesen átlagos, snassz, szerény külsővel rendelkező valakinek.
2013. febr. 23. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj anyukáddal, azt mondtad tök jól elbeszélgettek a fiú és anyukád, mond el neki hogy, kedves és semmit sem jelent az, hogy fültágítót hord.
2013. febr. 23. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedden találkozom vele megint, akkor majd megint behívom...egyébként nem is tudom, fiúk terén mire számított, hisz nekem is orrkarikám van és a hajam egyik fele hidrogénszőke a másik meg sötétbarna és én se öltözöm New Yorker kirakatnak...
2013. febr. 23. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem anyukádat, miért akadt ki ha Te is extrémen öltözöl?? :D
2013. febr. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!