Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem engednek találkozni 1 pasival, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg a neten egy 25 éves srácot és megbeszéltem vele egy találkozót. De a szüleim nem akarnak elengedni, mert szerintük túl idős hozzám. Hogyan, mivel tudnám meggyőzni őket, hogy elengedjenek? 14/l2012. aug. 29. 19:35
1/11 Rainbowinthedark válasza:
semmivel. igazuk van.
2/11 anonim válasza:
Atya ég! Tippelhetsz, hányan fognak egyetérteni veled a szüleiddel szemben. Ne légy ilyen naiv, 14 évesen pedig még hallgass csak a szüleidre.
3/11 anonim válasza:
Itt se fogsz sok követőre találni.
4/11 anonim válasza:
ha férfira vágysz akkor kerees egy 14 éveset ne pedig pedofilt ! ikáb as 25 éveset pedofilizmus miatt jelencsd fel !
5/11 TOMAtm válasza:
hát 14 éves vagy,szerinted mit akar tőled egy 25 éves pasi?azon kívül h elveszi a szűzeségedet,aztán meg lapátra tesz :)
6/11 anonim válasza:
Igazuk van, én sem engednélek el!
7/11 Hanariko válasza:
meg ne haragudjá' má' de te mit akarsz egy 25 évestől? (mert azt tudjuk, hogy ő mit tőled) Oké hogy a 14 éves srácok éretlen f*szfejek, de könyörgöm, ennyire "érett" pasit ne akarjál még.
8/11 anonim válasza:
csak szexre kellesz neki drága..aztkéne még, hogy úgy járj mint Bándi Kata..
9/11 anonim válasza:
Ja, az meg a másik, hogy net-en ismerted meg, nincs is semmi személyes benyomásod róla, de mindegy is, mert az a 25 éves, aki egy 14 éves lánnyal kavarna már alapból nem normális.
10/11 anonim válasza:
14 évesen ne pasizz, főleg ne 25 évesekkel -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!