Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a szüleim nem engednek találkozni a barátommal, vallási okok miatt? Hűség gyűrűm is van.

Figyelt kérdés

Már le feküdtünk 3 hónapja, titokban, de ők azt hiszik, ha tiltják akkor nem fogjuk csinálni. de már nem tudok mit kitalálni, hova is megyek ma délután,

és nem a szex miatt mondom, hanem találkozni se engednek.

de már nagyon zavar, hogy ennyire konzervatív szüleim is csak nekem lehetnek.

mit mondhatok, hogy elfogadják? a szex szerintem nem a gyereknemzés céljából kell, hogy legyen.

de ők csak akkor tartják megengedettnek, ha amiatt van.

védekezést szintén elítélik.

mit tegyek?hihetetlen mit művelnek, mert barátom van.

már nem vagyunk 13 évesek, barátom már nagykorú, én 17

2012. ápr. 24. 19:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Milyen vallásúak ha megkérdezhetem?
2012. ápr. 24. 19:23
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

szex gyermeknemzés céljából van... ez biológiai tény. Nincs 100%-os védekezés ezért terhes lehetsz védekezés ellenére is. Szóval szexelni akkor szexelj, ha már tudsz kezdeni valamit egy terhességgel.

A másik menj tanulni barátnőhöz, vagy sportolni. Legyen minden héten egy rendszeres idő, amikor vele találkozol, és mond otthon hogy korrepetálás, vagy új sport... stb.

2012. ápr. 24. 19:24
 3/22 anonim ***** válasza:
"Hűség gyűrűm is van." LOL
2012. ápr. 24. 19:24
 4/22 A kérdező kommentje:

köszi második!

de én a nő vagyok:)

3. a hűség gyűrű lényege, hogy szimbolizálja az ártatlanságot. ugye házasságig meg fogadtam, hogy nem teszek semmi olyat.

de nem hiszem, hogy ettől romlott lennék, osztálytársaimat már általános 5/6.ban nyomták a játszótéren

2012. ápr. 24. 19:27
 5/22 anonim ***** válasza:
Megmondom én mi a helyzet. A szüleid beteg emberek és te sem vagy 100-as:) A helyesírás gyakorlását pedig ne hanyagold el:)
2012. ápr. 24. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
5-6-ban??? Te melyik általános iskolába jártál, te jószagú atyaúristen...
2012. ápr. 24. 19:29
 7/22 anonim ***** válasza:
mi lenne ha nem kamuzni próbálnál meg, hanem mondjuk azt mondani hogy "hé, mindjárt nagykorú vagyok, örülnék ha elfogadnátok hogy nem ti élitek az én életem". Jó persze ez le van sarkítva de én azt tartanám a legjobb megoldásnak ha leülnél velük megbeszélni hogy te mit érzel és hogy nem tilthatják a végtelenségig mert úgy csak hazudni kényszerülsz nekik. Azt meg ne gondold hogy ők csak akkor feküdtek le egymással mikor téged csináltak mert az tuti ziher hogy nem. Ez az emberekbe van kódolva, nem lehet egész életükben csak annyiszor hogy épp sikerüljön összehozni egy gyereket. Mindenképp beszéld meg velük, talán be lehetne vonni a barátod szüleit is a dologba.
2012. ápr. 24. 19:31
 8/22 anonim ***** válasza:

"Már le feküdtünk 3 hónapja, titokban"

És mi lesz ha kiderül?

"védekezést szintén elítélik."

De úgye azért védekeztetek?

Ha betöltöd a 18 -at akkor nem akarsz elköltözni onnan?

2012. ápr. 24. 19:33
 9/22 A kérdező kommentje:

5# ne itt éld már ki a helyesírási f*szságaidat!

köszi!

utolsó: szerintem is kamuznak, nem hinném, hogy életünkben 1szer csinálták!

a barátom szülei megértőek, velük tudunk beszélni mindenről..

legszívesebben oda költöznék

2012. ápr. 24. 19:34
 10/22 A kérdező kommentje:

utolsó: persze, hogy védekeztünk! 2 féle módon is.

de nem derül ki szerintem, ha meg igen, akkor is elég nagy vagyok már, hogy saját magam döntsek az ilyen kérdésekben.

2012. ápr. 24. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!