Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a szüleim nem engednek találkozni a barátommal, vallási okok miatt? Hűség gyűrűm is van.
Már le feküdtünk 3 hónapja, titokban, de ők azt hiszik, ha tiltják akkor nem fogjuk csinálni. de már nem tudok mit kitalálni, hova is megyek ma délután,
és nem a szex miatt mondom, hanem találkozni se engednek.
de már nagyon zavar, hogy ennyire konzervatív szüleim is csak nekem lehetnek.
mit mondhatok, hogy elfogadják? a szex szerintem nem a gyereknemzés céljából kell, hogy legyen.
de ők csak akkor tartják megengedettnek, ha amiatt van.
védekezést szintén elítélik.
mit tegyek?hihetetlen mit művelnek, mert barátom van.
már nem vagyunk 13 évesek, barátom már nagykorú, én 17
szex gyermeknemzés céljából van... ez biológiai tény. Nincs 100%-os védekezés ezért terhes lehetsz védekezés ellenére is. Szóval szexelni akkor szexelj, ha már tudsz kezdeni valamit egy terhességgel.
A másik menj tanulni barátnőhöz, vagy sportolni. Legyen minden héten egy rendszeres idő, amikor vele találkozol, és mond otthon hogy korrepetálás, vagy új sport... stb.
köszi második!
de én a nő vagyok:)
3. a hűség gyűrű lényege, hogy szimbolizálja az ártatlanságot. ugye házasságig meg fogadtam, hogy nem teszek semmi olyat.
de nem hiszem, hogy ettől romlott lennék, osztálytársaimat már általános 5/6.ban nyomták a játszótéren
"Már le feküdtünk 3 hónapja, titokban"
És mi lesz ha kiderül?
"védekezést szintén elítélik."
De úgye azért védekeztetek?
Ha betöltöd a 18 -at akkor nem akarsz elköltözni onnan?
5# ne itt éld már ki a helyesírási f*szságaidat!
köszi!
utolsó: szerintem is kamuznak, nem hinném, hogy életünkben 1szer csinálták!
a barátom szülei megértőek, velük tudunk beszélni mindenről..
legszívesebben oda költöznék
utolsó: persze, hogy védekeztünk! 2 féle módon is.
de nem derül ki szerintem, ha meg igen, akkor is elég nagy vagyok már, hogy saját magam döntsek az ilyen kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!