Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha nem minden nap szeretnék találkozni a barátommal?
Nagyon szeretem,de ha van rá alkalom akkor nem minden nap szeretnék vele találkozni..egyrészt azért is hogy ne unjon meg bár így is sokat találkozunk.Ez hogy nem szeretnék szinte naponta találkozni ez ugye nem jelenti azt hogy már nem szeretem annyira?:S tudalatt(vagy hogy )értem mert hát persze tudom hogy szeretem nagyon csak hogy mégis értitek hogy mire gondolok.
17L
nem nem értem :D és kétlem h ettől ne szeretnéd
am nem attól fogod megunni sztem h minden nap találkoztok
19F
Nem egyáltalán nem baj sőt.
Én is sokat találkozok a barátnőmmel és kezd kicsit unalmas lenni az egész. Meg az is hogy msn-en is minden nap beszélek vele. Szerintem nagyon jó hogy nem akarsz vele minden nap találkozni hagyd élni ;)
18/F
köszi a válaszokat:)
csak a barátomat se szeretném megbántani és nehogy azt higgye hogy nem is szeretem vagy ilyesmi.:/
23:26-os
ti mennyi ideje vagytok együtt?:D
Mindenkinek mások az igényei. Én pl minél többet szeretek együtt lenni a párommal.
Egy kicsit szeretnél magaddal is foglalkozni, ez természetes, de ettő még ugyanúgy szereted.
23:26-os vagyok :D
mi most pénteken leszünk 2 hónaposak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!