Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja járok a barátommal. És szoktunk találkozni. Találkozás elött mindig rosszul vagyok. Normális ez? Lehet hogy nem is szeretem igazán?
Meleg a fejem és hányingerem van...fáj a hasam meg minden!De amikor meg már vele vagyok minden tök jó...és boldog (szerelmes) vagyok.Ez normális? 1.kérdés
25 km-re lakunk egymástól és van olyan nap amikor alig godolok rá de amikor felhív egybe van a gyomrom és megint érzem a "tüzet"...de vannak napok amikor tök "depi" vagyok ha nem hív és hiányzik.Szeretem nagyon de ilyenkor gyakran elbizonytalanodom.Mit kéne csinálni?Szakítani nem akarok mert szeretem...lécci segítsetek hogy "kiegyensúlyozzam" ezt az egészet!:( Köszi előre is!
Majd meg fogod szokni, nem kell emiatt bepánikolj.
Találkozgassatok továbbra is, és meglátod nemsokára el fog múlni ez a problémád.
öregem erre egy egyszerü válasz van: szerelmes vagy :)
örülj neki :D
én is 1 hónapja vagyok együtt a pasimmal és és tali elött én is mindig rosszul vagyok nem birok egy falatott sem enni és görcsöl a hasam viszint ha együtt vunk akkor meg már semmi :d én ugy érzem h szerelmes vagy...bárr ez elég hosszú sztory...na mind1
vissza térve rád:szerintem te is szerelmes vagy ;) és szerintem ne szakits vele véletlenül sem mert lehet nagyon megbánod!
Nagopny köszönöm mindenkinek és még várok válaszokat :d Nagyon örülök h ennyi emberre "számíthatok".Köszi még 1×
Várom a válaszokat...és biztos is h szerelmes vagyok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!