Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a szüleim nem engednek találkozni a barátommal, vallási okok miatt? Hűség gyűrűm is van.

Figyelt kérdés

Már le feküdtünk 3 hónapja, titokban, de ők azt hiszik, ha tiltják akkor nem fogjuk csinálni. de már nem tudok mit kitalálni, hova is megyek ma délután,

és nem a szex miatt mondom, hanem találkozni se engednek.

de már nagyon zavar, hogy ennyire konzervatív szüleim is csak nekem lehetnek.

mit mondhatok, hogy elfogadják? a szex szerintem nem a gyereknemzés céljából kell, hogy legyen.

de ők csak akkor tartják megengedettnek, ha amiatt van.

védekezést szintén elítélik.

mit tegyek?hihetetlen mit művelnek, mert barátom van.

már nem vagyunk 13 évesek, barátom már nagykorú, én 17

2012. ápr. 24. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem élek ki semmit. De ennyi ésszel nem csodálom, hogy óvnak a szüleid, mint egy hímes tojást:)
2012. ápr. 24. 19:35
 12/22 anonim ***** válasza:
úgy értettem a barátod szüleit, hogy mi lenne ha összehoznátok a szülőket hogy veletek együtt beszéljétek meg 6an. Talán működne. Ha nem akkor elmész fősulira 18 évesen aztán megnézhetik mit érnek majd el a tiltásaikkal. Kitartás..
2012. ápr. 24. 19:36
 13/22 A kérdező kommentje:

11# nem akarod veled veszekedni.

de megnézném te hogyan éreznéd magad, ha 17 éve 2 olyan emberrel élsz, akik mindentől tiltanak és kb 6 évesként kezelnek.

a helyesírásról meg annyit, hogy most gyorsan GÉPELEK de hidd el nekem, írásban helyesebben tudok írni mint te.

2012. ápr. 24. 19:39
 14/22 A kérdező kommentje:

12# jövőre érettségizek, de mivel minden egyetem helyben van...nem hiszem, hogy el tudnék költözni, mivel anyagilag nem vagyunk eleresztve.

a beszélgetéstől meg félnék, mert barátom szülei mindenről tudnak és ha elszólják magukat, hogy én már nem vagyok szűz..

2012. ápr. 24. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha más nem próbálj meg függetlenedni tőlük. Mondjuk ha más nem menj kollégiumba.
2012. ápr. 24. 19:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Mi van akkor ha hűség gyűrű "birtokában" lefeküdtél a barátoddal?
2012. ápr. 24. 19:46
 17/22 A kérdező kommentje:
16# attól még ugyanúgy hordom.
2012. ápr. 24. 19:49
 18/22 anonim ***** válasza:

figyelj előbb utóbb úgyis kiderül...

mi is titkoltuk, barátom szülei mindent tudtak az enyémek semmit...mondjuk elég nagy bűntudatom volt, de mindegy.

igaz, mi találkozhatunk, egy suliba is járunk és minden 2. nap szinte itt van, de amikor egyszer apám nemtudta hogy jön, és mimeg hát pont...a közepében voltunk a dolgoknak, benyitott :D és hát 1-2 napra rá borult a bili. Nem csesztek le, csak kaptunk egy nagyon kínos felvilágosítást, amiben persze igazuk votl, de ahogy apám előadta...Hihetetlen.

Jobb ha elmondod szerintem.

2012. ápr. 24. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
43%

Nem is tudnál velem veszekedni, kevés vagy te ahhoz. A normális, értelmes lányokat tisztelem, de az ilyen buta libákat nem tartom sokra. A szüleiden meg nem csodálkozok, amilyen lányt sikerült összehozniuk...

A helyesírásoddal meg azt csinálsz, amit akarsz. De nekem égne a pofám, ha így írnék.

2012. ápr. 24. 20:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Lesz*rom mit gondolsz. Ismeretlenül teljesen felesleges ítelkezned

Utolsó előtt: ti hány évesek voltatok?

2012. ápr. 24. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!