Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen találkozni élőben egy olyan emberrel, akit a neten ismertél meg? 20l
Figyelt kérdés
Nekem ez az első ilyen,mert nem szoktam interneten ismerkedni,mire számíthatok? Nem egy városban élünk,azért találkozunk csak most,de előtte már sokat beszéltünk.2012. aug. 23. 12:47
1/9 anonim válasza:
pont olyan.
vagy jól sül el a tali, és szex lesz. vagy semmi nem lesz.
2/9 anonim válasza:
Én egy hónapig barátkoztam a párommal msn-en. Aztán tali, remegő hanggal beszélgettünk, majd könnyebb lett...3 éve vele vagyok(:
3/9 anonim válasza:
az 1-es kicsit túloz :)
De minden eddigi hited és elképzelésed és minden szépség amit láttál amit jónak gondoltál 1 pillanat alatt megváltozhat és bummm annyi neki.
De ha szerencséd van , akkor találkoztok beszélgettek egy jót mosolyogtok is, eltöltötök pár szép órát és ürültök h végre láttátok egymást...utána ha minden jól megy akkro a randi végén már azt fogjátok várni h mikor találkoztok legközelebb.
persze becsúszhat egy csók is, hogy szex lenne e, az ilyenkor kevés esetben van. de ha igen akkor élvezd!
4/9 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen esetem, kellemes csalódás volt.
5/9 anonim válasza:
fura, mert tudtok egymásról már pár dolgot, de élőben minden más. Kicsit feszengős, de kb ugyanannyira, mint bármelyik első randi. A lényeg, hogy csak lazán :)
6/9 anonim válasza:
Előtte 7 hónapig beszélgettünk neten. Nem eltervezett találkozás volt. Csak egy véletlen. Ha nem tévedünk el a barátaimmal egy fesztiválon, nem találkozunk. Kellemesett csalódtam. :-)
7/9 anonim válasza:
Mi 4 hónapig beszélgettünk neten, aztán elkezdtünk találkozgatni. Kellemes csalódás volt, azóta együtt vagyunk. :)
8/9 anonim válasza:
Fura lesz mert sok mindent tud róla az ember mire találkoznak általában, de mégis idegen lesz. Nem tudom máshogy mondani. Minden az elejéről indul szinte. Amit a levelei után vagy olvasása közben éreztél valahogy visszább fokozódik .Igazi első randi ahogy itt mások mondják. Mi épp tegnap ünnepeltük , a párommal hogy 10 éve beszélgettünk a chat-en először. :-) Azóta 2 gyerekünk van és 9 éve vagyunk házasok. Szóval sose tudni mi lesz belőle:)
9/9 anonim válasza:
Kicsit furcsa, de ha már sokat beszéltetek és megvan a közös hang akkor biztos jól fogod érezni magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!