Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merjek vele találkozni? Eléggé bizalmatlan vagyok!
Bocsi,ha rossz kategória!
Szóval itt a gyakorin levelezek egy sráccal,akivel mint kiderült egy városban lakunk.Egyidősek vagyunk elvileg.Felvetette,hogy találkozzunk,de nem tudom,én pár levél után elég bizalmatlan vagyok még,mert mi van,ha nem az akinek mondja magát,hanem mondjuk egy kiéhezett öreg férfi? Mit tegyek? Ebbe hülyeség így belemenni?
(A levelek alapján normálisnak tűnik!)
Vagy mi az,ami alapján gyanút lehet fogni?
Tanácsok? Köszi előre is!
Köszönöm a gyors választ!
Persze,én is ilyen nyilvános helyre gondoltam!
Csak Facebookon hiába kerestem,ilyen nevűt nem találtam...akkor most mi van?
Facebook b.zik, lehet, hogy o nem hasznalja?!
Kerj tole fotot, es menj el nyugodtan talalkara, mindenkepp forgalmas helyen legyen es nem lesz gond.
Mert forgalmas helyről szerintetek olyan nehéz elrabolni valakit...?
Ha neten ismerkedtem, akkor mindig kértem, hogy webcamon mutassa meg magát, így azért csak eldőlt, hogy legalább az e akinek a képeken mutatja magát, ha nem volt rá hajlandó, akkor pedig...
Szóval csak levelek alapján én senkivel nem találkoznék netről, minimum 1-2hét msnezés, webcam, ha van neki, akkor valahol facebookon, vagy stb-n lecsekkolni, de azt akár kamuprofilként is gyárthat, szóval nem mond semmit, és ha úgy összességében élő, valós, rendes embernek tűnik, akkor egy ultraforgalmas környéken, rendőrséggel a sarkon gázsprével a markomban.
Tartsatok paranoiásnak, de engem legalább még nem b.sztak át netről. :D
21L
Köszönöm szépen!Utolsó,neked is maximálisan igazat adok,de ha minden igaz,megtaláltam Facebookon! A sulit tudom,hova jár és az alapján valőszínű,hogy ő lesz az.
Igen,arra én is gondoltam,rendőrséggel a sarkon de nekem nincs gázspraym,úgyhogy apám zsebkése is jó lesz! XD
De viccen kívül lehet tényleg elviszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!