Kétségbe vagyok esve. (fehérje miatt tiltottak el a szüleim az edzőteremtől) Mit csináljak? Többi lent.
16 éves vagyok fél éve edzek és kb 1.5 hónapja vettem fehérjét(nutrend) amit otthon szépen elraktam..(mert már előtte is volt róla szó hogy azt ne szedjek majd káros stbstb..)most anyum valami hatalmas nagy takarítást végzett mert megtalálta..aztán szüleim mérgesen beszéltek róla hogy káros stb..és hogy nyáron nem mehetek edzeni és utána is csak hetente egyszer..Gyerekek ez mi???Istenem miért csinálod ezt velem??
egyszerűen nem tudom mit csináljak..
jól kipanaszkodtam magam de gondolom ezen nem tudtok segíteni de azért köszi hogy elolvastad:(
Montinak van igaza;)
Mi ebből a tanulság?
(azt leszámítva, hogy szüleid tudatlanok)
Hogy nem szabad azonnal bedőlni a reklámoknak és rohanni tápkieget venni!
1,5 hónap edzés után még bőven tudsz annyi fehérjét enni, szilárd táplálékból, hogy fejlődj.
Mit tegyél?
Menj szépen oda a szüleidhez! Bűnbánó fejjel adj nekik igazat ês mond azt, hogy elajándékozod;)
Majd vissza mész kondizni.
Aztán majdha nagyobb leszel, annyi tápkieget veszel amennyit akarsz.
Ne vegyél több tápkieget, mert anyád azt fogja hinni, hogy koxot rejtegetsz a szobádban:D
Kell ez neked?:D
Engem azért akkor is aggasztana, hogy a szüleim kb tök alaptalanul elkezdenek oltogatni valamit, amiről fogalmuk sincs, biztos megpróbálnám nekik elmagyarázni. Í
Azt a Bunny videót meg ja, hagyjuk már, elég erőltetett megmondóember stílusú.
Oriza az a baj, hogy szinte lehetlen "erőszakosan megtéríteni" bárkit is... Én csak tudom!
Ha ő nem nézz utána, nem érdeklődik... járhat a szád évekig és mutathatsz példát êvekig, mire eredményt hozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!