Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem hiszek a szememnek meg a...

Nem hiszek a szememnek meg a szüleim sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

17 éves vagyok, testépítéssel foglalkozom egy kis ideje.

Kiskoromban kövér voltam, nagyon dundi, szerintem a rossz ételeknek is köszönhetően. De a lényeg, ami most van.

Tömegelek már Január óta, 2 hónapja kb. stagnálok. A szüleim is mindig úgy tudták könnyen hízok és csak finoman a kajával.

Ma reggel lemérem magam, minden hónap elején leszoktam : Kg,vádli,comb,csipő,derék,mellbőség,alkar,felkar,nyak stb..

1 hónap alatt semmit nem fejlődtem, 0.3cm meg ilyen apróságok a max fejlődésem.

Van rajtam kis felesleg 17% körüli testzsírral rendelkezem, de 1 hónapja direkt durván megemeltem a kajám, 3100 kcal, 2.5x ttkg Fehérje, 5-6x ttkg CH és megy napi 70-100g zsír

És semmi változás ilyen étrend mellett, durván edzek.

Vélemények ?

UI : Itt egy kép rólam :

[link]

2014. okt. 5. 10:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ectomorph, sosem voltam az :)
2014. okt. 5. 10:43
 2/17 Musclemore ***** válasza:
Edzésed, napi 8óra alvásod ellenőrizd.
2014. okt. 5. 10:45
 3/17 A kérdező kommentje:

Edzésem tökéletes, az az utolsó dolog, ahol keresnem kell a problémát. A nagy súlyok, szabályosság, agy-izom kapcsolat megvan.

Alvásom napi 7 óra, ennél többre nincs időm.

2014. okt. 5. 10:49
 4/17 anonim ***** válasza:
52%
Van mikor ennyi kaja is kevés. Ha kalória pluszban lennél, akkor jönne a tömeg.
2014. okt. 5. 10:53
 5/17 Musclemore ***** válasza:

Lehet, hogy az a 7óra kevés, bár nem mindenki igényli a napi 8 órát.

Nem olyan jelentéktelen az a 0.3cm 9hónap után.

2014. okt. 5. 10:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Még nagyon kicsi vagyok méretekben. Egyes testépítők szerint még úgy kellene nőnőm, mint a gomba.

9 hónapból, az első 1-2 hónap nem volt valami nagy durranás, majd 3. - 4. hónaptól kezdtem el étrenddel edzeni, aztán amilyen gyorsan elkezdtem nőni, egyszer csak stagnálni kezdtem.

2014. okt. 5. 11:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek durván emeljem meg a kaját ? Aztán lássam 1-2 hét alatt lesz-e valami növekedés ? Mert látható jele kell legyen valami.
2014. okt. 5. 11:20
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen a genetika. Van aki tovább fejlődik még rosszabb kajával is, és van aki jó étrenddel is hamar stagnál.
2014. okt. 5. 11:20
 9/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Kaja emelés lesz itt :)
2014. okt. 5. 11:28
 10/17 anonim ***** válasza:
jaja.:)
2014. okt. 5. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!