Nem hiszek a szememnek meg a szüleim sem?
Sziasztok
17 éves vagyok, testépítéssel foglalkozom egy kis ideje.
Kiskoromban kövér voltam, nagyon dundi, szerintem a rossz ételeknek is köszönhetően. De a lényeg, ami most van.
Tömegelek már Január óta, 2 hónapja kb. stagnálok. A szüleim is mindig úgy tudták könnyen hízok és csak finoman a kajával.
Ma reggel lemérem magam, minden hónap elején leszoktam : Kg,vádli,comb,csipő,derék,mellbőség,alkar,felkar,nyak stb..
1 hónap alatt semmit nem fejlődtem, 0.3cm meg ilyen apróságok a max fejlődésem.
Van rajtam kis felesleg 17% körüli testzsírral rendelkezem, de 1 hónapja direkt durván megemeltem a kajám, 3100 kcal, 2.5x ttkg Fehérje, 5-6x ttkg CH és megy napi 70-100g zsír
És semmi változás ilyen étrend mellett, durván edzek.
Vélemények ?
UI : Itt egy kép rólam :
Edzésem tökéletes, az az utolsó dolog, ahol keresnem kell a problémát. A nagy súlyok, szabályosság, agy-izom kapcsolat megvan.
Alvásom napi 7 óra, ennél többre nincs időm.
Lehet, hogy az a 7óra kevés, bár nem mindenki igényli a napi 8 órát.
Nem olyan jelentéktelen az a 0.3cm 9hónap után.
Még nagyon kicsi vagyok méretekben. Egyes testépítők szerint még úgy kellene nőnőm, mint a gomba.
9 hónapból, az első 1-2 hónap nem volt valami nagy durranás, majd 3. - 4. hónaptól kezdtem el étrenddel edzeni, aztán amilyen gyorsan elkezdtem nőni, egyszer csak stagnálni kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!