Ti hogy fejlődtetek az első évetekben?
Figyelt kérdés
Üdv
A kérdés adott :)
Mennyi izom / zsír jött fel az első évetekben ? Őszintén.
2014. okt. 4. 09:02
11/15 anonim válasza:
Ilyenkor mindig sírok egyet-kettőt :D
12/15 anonim válasza:
Én 1 évig edzettem normális kaja nélkül, kevés súlyom is volt, alig-alig látszott valami. 1 év alatt 52 kg-ról felmentem valami 60-ra, de nem is igazán érdekelt a dolog. Aztán kb 1 éve (kicsit több) elkezdtem terembe járni, meg rendbe tettem a kaját, aztán azóta jön a tömeg, de még mindig elég reménytelen a helyzet. De már kezdem látni, hogy tartok valamerre, van egy hosszútávú cél 3-4 évre.
13/15 anonim válasza:
Körülbelül 60 kiló voltam és 177cm most 180cm és 73. Másfél év alatt. Az utolsó fél évben minimálisat ha fejlődtem. Szar kajával/kajálással eddig futotta. Meg gondolom az első évet a kreatin dobta meg, mert akkor még nem tudtam mi az a kreatin és kiderült, hogy volt az akkori tömegnövelőmbe.
14/15 anonim válasza:
Ja és hát abból inkább izom jött (ekto,mezo keverék lehetek) sőt zsírból meg mintha leadtam volna én csak hasra hízó vagyok, de mégis a kockák előjöttek meg jobban eresedtem egy idő után.
15/15 Dogmatix91 válasza:
187cm vagyok, 67kilósan kezdtem, nagyjából egy év alatt felmentem 80ra, ott szépen meg is álltam. A súlyom azóta változatlan, de a fizikum javult valamennyit (helyenként romlott, de ez sportágváltásnak tudható be). Ez viszonylag szar kajával jött, kevés zsírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!