Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék kondizni hogyan...

Szeretnék kondizni hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Egy szerelmi csalódás után most elhatároztam h "kigyurom" magam

180 centi és 58 kiló vagyok elég vékony

Nemtudom hogyan álljak neki

Érdemes-e beruházni ilyenre h fehérje szénhidrát stb.

Mit tudnátok tanácsolni

Nem 2 ajtos szekreny szeretnek lenni hanem egy szep laposhasat mellizom vállakat karokat és hát lábra se ártana

Az elhatározás megvan..

2014. szept. 30. 23:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
Menj el egy konditerembe szerintem mindenki így kezdi vagy vegyél egy sujzód DE KOMIJAN EZ MILYEN KÉRDÉS TE MOST VITCELSZ NE BA*ZÁL FEL
2014. szept. 30. 23:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Lapos hashoz elég a felules?

Vagy valami mas kell

2014. szept. 30. 23:18
 13/18 Csiß ***** válasza:
180cm 58 kilósan nem lapos a hasad?Ezt hogy csináltad?
2014. okt. 1. 09:55
 14/18 A kérdező kommentje:

De lapos..csak nem ugy ahogy en szeretnem :D

Ugyertettem h "izmosabb" hasat szeretnek nem egybol kockakra gondolok csak olyan normalis es nem azert lapos mert vekonyvagyok

2014. okt. 1. 10:41
 15/18 Csiß ***** válasza:

Ja..Izmos hashoz told a felülést.Persze kéne csinálnod egy normális tömegnövelő étrendet (mondjuk rád is férne 58 kilósan) az izom növekedéshez.Viszont ha van lehetőséged akkor ne csak hasra "gyúrj".Kezdőként próbálj megmozgatni mindent amit tudsz.

Nézz szét itt: www.testepitek.hu Itt (is) vannak étrendek / receptek / stb.

Esetleg még olvasd el mellé a "sárga kapszula" c. könyvet.Abban is van pár használható infó.Ingyen letölthető sok helyről.Kezdésnek érdemes össze szedni pár infót.

2014. okt. 1. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Fehérjét mindenképp érdemes mivel abból épül fel az izom :D

De az megtalálható az ételekbe is csak nem mindegy milyen mennyiségben!

2014. okt. 1. 12:59
 17/18 anonim válasza:

58 kg vel mit akarsz kezdeni? tömegnövelő vegyél jumbo-t egy 70-75k ig nyugodtan mehetsz is melletted kondi, fehérjét meg nem tudom ki írta de az annak való akinek van felesleg a testén, mivel az elégetett zsír helyére épül be, de ha nincs semmi felesleged akkor felesleges szedned.

Heti 5 edzés, én is így csinálom, de ehhez tényleg kell akaraterő, mondani könnyű, majd az 1-2 hónap után meglátod . Nem kell beleszakadnod, ha akarod írok össze neked egy edzéstervet. egyenlőre ennyi, de ehhez kevés azt írni hogy az "Az elhatározás megvan.." 2 hónapot lehúzol utána már 1 év sima ;) + sokan azt gondolják hogy ha elkezdenek kondizni 2 ajtos szekrények lesznek, nevetséges, ahhoz évek kellenek nem 2 alkalom ;)

2014. okt. 1. 18:25
 18/18 Csiß ***** válasza:

"fehérjét meg nem tudom ki írta de az annak való akinek van felesleg a testén, mivel az elégetett zsír helyére épül be"

Ennél a résznél be is fejeztem az olvasást..

2014. okt. 1. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!