Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miatt érdemes elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miatt érdemes elkezdeni kondizni?

Figyelt kérdés
Én fél éve kezdtem, azért mert úgy gondoltam, hogy a csajoknak be fog jönni ha lesz egy jól kigyúrt testem 16-17 éves koromra. Az elején szenvedés volt, de csináltam. Most sem úgy megyek haza, hogy semmi baj, de már nem is tudnám abbahagyni. Rájöttem, hogy kezdésnél rossz volt a hozzáállásom, most már magam miatt csinálom, hogy ne ez a kis vézna bordakalóz gyerek legyek:D
2014. szept. 26. 21:19
 1/3 anonim válasza:
59%
Én saját magam miatt kezdtem el edzeni, elegem lett abból, hogy gyenge vagyok és ez miatt korlátozottnak éreztem magam. Ha magad miatt csinálod az a jó :D Nem a lányokért kell. Nézd meg a testépítőtöket, nekik ez az életük. Hogy jól nézel ki és tetszel a lányoknak az csak az edzéssel járó plusz :DD
2014. szept. 26. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó meglátás, magad miatt csináld, ne a lányok miatt! :) De nem hiszem h hátrány lenne a lányok számára sem. :P Rengeteg fiút ismerek, akik mióta kigyúrták magukat, elég jó pasinak számítanak, holott előtte átlagon aluliak voltak.
2014. szept. 26. 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdetleges celnak nem rossz, de igazabol nem is jo. De egy ido utan ugyis megszereti az ember es nehezere esne abba hagyni, bar lesz idoszak mikor minden mashoz tobb kedved lenne, de akkor is menj majd. Ne hagyd abba, jo uton haladsz!
2014. szept. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!