3,5 hét kihagyás után ismét átmozgató edzés vagy folytassam az eddigi edzéstervemet?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 08:10
1/9 anonim válasza:
Én tuti csinálnék egy kis átmozgatást :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! az étkezéssel kapcsolatban álljak vissza rendesen a napi 5-6 alkalomra?
a 3,5 hét alatt sajnos nem volt lehetőségem normálisan étkezni ( persze az alacsony cht és a magas fehérjét próbáltam tartani, de eléggé megborult a napirend) ill. mindennap 5km gyaloglással indult a reggel.
a célom szálkásodni, formásodni. 57/173cm. 25/l
köszönöm!
2014. szept. 28. 08:30
4/9 anonim válasza:
Igen visszaállhatsz :)
formásodni?
Az diéta alatt nem fog menni.
Vagy lehet, hogy csak én értelmezem rosszul a 'formásodni' fogalmát
UI:
De ha megvan a kellő izomréteg akkor fogsz formásodni :)
5/9 anonim válasza:
Formásodás= izmosodás. Ehhez kalória plusz kell. Szálkásítás= zsírleadás. Ehhez pedig kalória mínusz kell. Egyszerre nem megy.
6/9 A kérdező kommentje:
igazából, hogy őszinte legyek, ez a 3,5 hét alatt fogytam kb 3 kg-t így most elég szimpatikusan a kép, amit a tükör ad. - de péntek óta (véget ért az action) kb csak eszem. Mármint nem folyamatosan, de úgy, mint ahogy a nagykönyvben megvan írva. Főleg pipihusit, riccotát, túrót.= 1-2kg-t tuti híztam (ezért írtam az 57-kgt), ha másért nem, mert végre tele van a pocim. Holnap megyek edzeni is, de azért picit félek, hogy "visszahízom". tudom. tipikus női baromság :D
2014. szept. 28. 08:41
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, de nemsokára megyek Pécsre :D:D:D
2014. szept. 28. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!