Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik edzésterv vált be...

Melyik edzésterv vált be nektek jobban?

Figyelt kérdés

Most 1 hónapja ezt csinálom:

H: Mell-Bicepsz-Has

K: Láb

Sz: Pihi

Cs: Tricepsz-Hát

P: Váll-Has

Viszont most ezt szeretném kipróbálni:

H: Mell-Váll-Has

K: Láb

Sz: Pihenő

Cs: Bicepsz-Tricepsz

P: Hát-Has (esetleg Vádli)

Méghozzá azért tetszik ez mert a karom nem akar nőni és szeretném vagy a szuperszettes edzéseket vagy az 1000 ismétléses karedzést (Body.builder féle)

Mi a véleményetek róla?

2014. szept. 23. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Beválhat, változtass és a testednek is változás lesz, ezért változtatni fog magán. Én teljes testedzésre szoktam váltogatni az osztott napokat, és az is bevált, azt is kipróbálhatod, hogy most akkor csinálod a leírtakat, majd 2-3 hónap múlva, ha unod váltasz teljestestre. :)
2014. szept. 23. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kb ezt a kettőt variálom 6-8 hetente amit leírtál kérdező. Nekem ez így bevált. Annyi, hogy az elsőnél a váll mellé megy a tricó és a hát megy egyedül pénteken.
2014. szept. 23. 21:24
 3/3 Dogmatix91 ***** válasza:
Ha valaki kicsit belefásult az edzésbe de nem akar elszakadni a konditermek világától, akkor ajánlom az MI40 programot. Nagyon furcsa volt nekem, de élvezetes és jó is.
2014. szept. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!