Ez az edzésterv súlyokkal kombinálva hatásos lehet, ha főleg a fenekemet szeretném formálni?
Beachbody Brzail Butt Lift edzéséről van szó, ncore-on fent van.
Szokásos torna, kitörések, guggolások stb.
Ha ezeket súlyzóval csinálom, akkor az hatásos lesz?
Most kezdtem az egyetemet és kolis vagyok, szóval igen, a célzottan összeállított étrend nem ártana, csak nem tudom, hogyan kezdjek neki, mivel van, amikor este fél8-ig suliban vagyok, úgyhogy nem olyan egyszerű ez.
Ilyen téren van valami jó tanács?
És akkor kezdésnek jó lesz ez az edzésterv?
És hány kilós súlyzót használjak a gyakorlatok elvégzése közben?
Formálás = izomnövelés, mert az izom adja a formát jó esetben. Ehhez akkora súly kellene (gyakorlatonként ez eltérő), hogy az adott gyakorlatból ne menjen több sorozatonként 15-20 ismétlésnél. Ez mindenkinél más súly, hiszen én könnyen guggolok 100 kilóba is, de van akinek 50 is elég a betojáshoz. Remélem így megérted, hogy nem lehet látatlanba mit javasolni.:)
Kaja:
Tömegnövelő étrend: napi 2g x testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch) alkattól függően. Nőknél 3-4g x ttkg Ch!
Zsírból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Vihetsz a suliba pl teljes kiőrlésű kenyérből szendvicset sült csirkemellel, de nem ez a lényeg, hanem a napi össz tápanyagbevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!