Hatásos edzésterv készítésse?
176 centi vagyok és 64 kg már lassan 2 hónapja gyúrok úgyhogy eléégge ugy érzem tapasztaltnak mondom magamat. a zedzéstervemet ezért már haladó szinthez igazittom ami igy nézne ki:
hétfő - mell/bicepsz
kedd - hát/bicepsz
szerda - tricepsz/bicepsz
csütörtök - váll/bicepsz
péntek - bicepsz/bicepsz
szombat ha ugyerzem kell - mell/bicepsz
bicepszemet mangóformáraakarom formálni ezért edzemm ijen intenziven és gyakrtan és tudom hogy a tuledzés csak egy mitosz és ugyisfejlodok majd. lassan gondolkodom már hogy kéne egy kis sztanazol, vinsztrol cucc vagy napozim esteleg oan danabol amit svarcenegger is szedett hogy nagyobb legyek. mit gondoltok lehetne e ennél jobb edzéstervet is összerakni vagy maradjanak ennél amig fejlodok???
Jó lesz ez. Esetleg még egy bicepsz edzést betennék valahova.
A mangóforma már nem divat, lassan 2014 lesz, jobb lenne csillagtök formájúra edzeni.
Danabol nagyszerű választás! A szomszéd Pisti is letolt 500 szemet, akkora lett a feje, hogy csak oldalt sétálva fér be az ajtón. Szerintem nyárra jó formát hoz majd.
Egy baj van az edzésterveddel , hogy ez fos ..
úgy is jobban járnál ha csak fekve nyomnál minden nap ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!