Ők mind kokszolnak?
Ismerek több embert is, akik kicsit kövérkésen, gyakorlatilag nulla izomzattal elkezdték a kondizást és fél-egy év múlva láthatóan sokkal több izommal rendelkeztek, viszont már zsír nélkül.
Ez mégis hogy lehet? Mert itt meg minden nagyokos azt írja, hogy egyszerre izmosodni és zsírból fogyni lehetetlen természetes módon, csak kokszolással.
De én ezeket az embereket saját szememmel láttam, nap mint nap.
Akkor ők mind kokszolnának?
De egyébként nem ez volt a kérdés, nem tudom hogy lyukadtatok ki ide.
Hanem az, hogy kokszolás nélkül tudok egy úgy izmosítani, hogy közbe lemenjen a pocakom?
Osztán azt meg tudod állapítani, hogy a hús PSE vagy DFD? Ne tereld a szót, az irracionális idegenkedések leküzdése fontos dolog.
Amúgy lehet az a "zsír nélkül" valójában nem is annyira zsír nélkül, csak ugye nagyobb izomtömeg mellé ugyanannyi zsír kisebb testzsírszázalékot ad ki. Esetleg ott van ugye a kezdő effektus, vagy az ún. testkompizíció változtatás, vagy az, hogy közben leszálkásított, tehát minden ment a nagy könyv szerint. Ezt látatlanban nem tudjuk megmondani, mert lehet amire te azt mondod, hogy hú de izmos, igazából semmi extra forma, és nincs rejtély.
Mondom, lógó hasúként kezdték, vékony karral, most meg kockás, meg eres, vastag a keze meg minden.
Fél év alatt leszálkásított, majd feltömegnövelőzött, majd megint leszálkásított? Hagyjad már.
# 7
Gyanús összetételű...
Te ezt így megvizsgáltad laborba vagy doktor vagy?
Tudod mi a gyanús összetételű a nagy áruházakba kapható kaják meg a színes üdítőitalok azok aztán gyanús összetételük!
Szerinted hol érné meg nekik pénzbe ha ezekbe a táplálék kiegészítőkbe kokszokat kevernének???
Meg szerinted csak úgy boltokba lehet kapni kokszot vagy olyan cuccot amibe kokszot kevernek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!