Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ugyanott van mind a kettő...

Ugyanott van mind a kettő étkezés?

Figyelt kérdés
MOndják,hogy a testépítő étrend(kaja + tápkieg) sokba kerül kb olyan 60-ból lehet kihozni havi szinten.Viszont azt is,hogy a szemét kaja is ugyanott van árban.Valóban ha 1 főre kiszámolnánk 1 havi szemét kaját + 1 havi testépítő kaját kb ugyanannyi lenne árban?

2014. jún. 25. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ. De ha azt veszed, hogy sokan költenek pizzára, előre csomagolt drága szendvicsekre, hasonló kajákra, akkor az is sokba tud kerülni. ÉS így nem vittél be annyi fehérjét.
2014. jún. 25. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Lehet valaki egész nap csak parizeres kenyeret eszik, más viszont állandóan rendeli és még megiszik esténként egy félüveg márkás whiskyt.

Nyilván nem ugyanannyiba kerül, hiába szemét mindkettő.

Ugyanígy a testépítő kaja is lehet nagyon olcsó (csirkemell+zab), de tömegelhetsz kaviárral is akár.

2014. jún. 25. 20:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Valóban, attól függ...

Aki lefőz egy fazék rizst és azt eszi egy hétig, sajttal meg almával az nyilván olcsóbban jön ki. De aki rendesen minden nap főz valami finomat annak ugyan ott, sőt lehet többe is kerül a menü, mint egy testépítős étrend

2014. jún. 25. 20:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak mert ma megkaptam fatertól,hogy szerinte hülyeség ha majd elkezdek dolgozni,hogy az egészséges életmódra költenék el 1 csomót pénzt...itt gondolok a normál kajára + tápkiegre. De hát a legnagyobb kincs a világon az egészség,és az megfizethetetlen. Én legalábbis így gondolom.hiába volna szép házam drága autóm ha állandóan műtőasztalon fekszek meg gyógyszert zabálok :/ Ti hogy gondoljátok ?
2014. jún. 25. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Én egyetértek, de nálam azért tömegeléskor néha belefér egy-két csaló kaja is. Nem lesz bajod egy szelet pizzától vagy hamburgertől. Bár ezeket el is lehet otthon is fa szán készíteni. :)
2014. jún. 25. 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy azok akik egészségesen élnek sokkal esélyesebbek arra, hogy szép házuk és autójuk legyen.

Mert jobban tudnak teljesíteni az élet minden területein is.

Ez kulturális, szocializációs kérdés is. A jómódúak körében már nem divat az egészségtelen, káros életmód.

Faterod valószínűleg megőrzött valamilyen kádári, kispolgári, félproli mentalitást, hogy ilyeneken kell filléreskedni, és akkor az de jó.

Szóval szerintem neked van igazad!

2014. jún. 25. 20:25
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy támogattok ebben :) Csak azért írtam az autós/házas példát mert akkor tényleg csak 10-20.000 forint környékén marad havi szinten ha mondjuk csak minimálbért kapok XD És abból nem fog egyhamar összegyűlni lakásra + kocsira...bár ki tudja mit hoz az élet :D
2014. jún. 25. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:

De miért kapnál csak minimálbért?

Ha van elszántságod és kitartásod ahhoz hogy keményen edz, hogy pontosan betartsd a diétádat, akkor ugyanezt a hozzáállást kamatoztathatnád az élet egyéb területein is; tanulásban, munkában.

2014. jún. 25. 20:32
 9/13 A kérdező kommentje:
jaja dolgozni szeretek + edzeni is ...csak tanulás nehézkes :S pedig eszem van , csak lusta vagyok leülni a könyv elé és 100 % osan rá irányítani a figyelmemet :S :(
2014. jún. 25. 20:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor változtass ezen! Ugyanúgy kell az ilyet felfogni mint az edzést. Edzésre is időt kell fordítani, le kell menni a terembe heti háromszor vagy négyszer, és ott egy megfelelő edzésterv alapján egy órát dolgozni kell.

Tanulással is ugyanez a helyzet; el kell tervezni, mikor, miből és mennyit kell tanulni, és azt be kell tartani.

Akár egy étrendet...

2014. jún. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!